De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
ma 27 augustus 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Elite Model Look 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 

ZONNESTEEK FEYENOORD
Feyenoord gebruikte de tropische temperaturen, als goedkoop excuus voor de collectieve wanprestatie. Alsof de Ajacieden geen last gehad hadden van de hittegolf die ons land al een paar dagen geselde.
ZONNESTEEK FEYENOORD
EEN TIEN VOOR AJAX
EEN TIEN VOOR AJAX
Er was wat overredingskracht voor nodig, maar Ajax-trainer Co Adriaanse liet zijn oren hangen naar de realisten binnen de club en zie; de overwinning tegen Celtic kreeg een prachtig vervolg. Ajax boekte een terechte 2-1 overwinning tegen Feyenoord.

PSV kampt met vormcrisis
In de eerste twee duels van het nieuwe seizoen kon PSV een nederlaag nog afwenden. Zaterdagavond moest het op bezoek bij Willem II en voltrok zich de eerste verliesbeurt sinds meer dan een jaar.
PSV kampt met vormcrisis
Williams klaar voor US Open Williams klaar voor US Open
Venus Williams heeft op de best mogelijke manier duidelijk gemaakt dat zij klaar is voor het verdedigen van de US Open-titel, die zij vorig jaar in New York veroverde. De Amerikaanse won voor het derde achtereenvolgende jaar het toernooi van New Haven. In de finale versloeg Williams de als eerste geplaatste Lindsay Davenport: 7-6 6-4. Op Long Island greep Tommy Haas de hoofdprijs. De Duitser versloeg in de finale Pete Sampras: 6-3 3-6 6-2.
Dekker bij de wekker
Verstand boven emotie. Daarom liet Rabo-kopman Erik Dekker op de lange en gemeen stijgende Pfannenstiel Jan Ullrich, Francesco Casagrande en Fernando Escartin wegrijden.
Dekker bij de wekker

Stam naar Lazio Roma
Jaap Stam heeft gisteravond laat definitief overeenstemming bereikt met Lazio Roma.
Woods weet weer wat winnen is
Na een paar moeilijke maanden heeft Tiger Woods weer een belangrijk toernooi op zijn naam geschreven. De 25-jarige Amerikaan won het NEC International in de Amerikaanse staat Ohio door zijn landgenoot Jim Furyk met een birdie op de zevende extra hole te verslaan. Het was de vijfde overwinning van Woods van het jaar op de Amerikaanse Tour en in nog geen vijf jaar zijn 29e in totaal.
Woods weet weer wat winnen is
Record aan roeimedailles Record aan roeimedailles
Vijf WK-medailles in een na-olympisch jaar, dat had een roeiequipe nog niet eerder meegemaakt. Alleen in 1995 werd hetzelfde aantal plakken gehaald. En net als toen ontbrak nu op de Rotsee alleen het goud.
Zege FC Den Bosch in 'degradatieduel'
Als we dit consequent kunnen opbrengen, moet ik nog zien dat we degraderen", verwoordde Jan Michels het toegenomen zelfvertrouwen van de promovendus uit de eerste divisie na de 4-0 winst tegen Fortuna Sittard.
Zege FC Den Bosch in 'degradatieduel'
Vitesse komt gelukkig weg tegen FC Utrecht
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Vitesse had zaterdagavond het fortuin aan zijn kant met de 1-0 zege op FC Utrecht. De Arnhemmers konden weinig afdwingen, maar zagen verdediger Zwaanswijk tien minuten voor tijd zijn eigen doelman Wapenaar passeren met een fraaie kopbal.

Doelman Oscar Moens redt image van AZ
Groot was de ontlading bij AZ na de 3-0 zege op Sparta. De eerste punten waren binnen en het publiek was uitzinnig. Schijn bedriegt echter. Het was aan doelman Oscar Moens en aan het gebrek aan scorend vermogen bij Sparta te danken dat de punten in de Hout bleven.
Oranje leert wijze les Oranje leert wijze les
Kritisch als immer analyseerde Marc Lammers gistermiddag, na de 3-2 nederlaag in de finale van de Champions Trophy tegen Argentinië, zijn eerste grote optreden als coach van de Nederlandse hockeysters.
Relschoppers in de Kuip opgepakt
De Rotterdamse politie heeft gisteren rond de wedstrijd Feyenoord-Ajax in de Kuip 22 aanhoudingen verricht. Alle arrestanten zijn aanhangers van de thuisspelende ploeg.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.