[Intel]&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Buitenland]
[SBS 6]
[sneeuwhoogte]
woensdag
23 december 1998
[Telegraaf kerstsite]
Nieuwsarchief
Commentaar
Jaarverslag
WebAvonturier
Communicatie
i-Mail
Xtra
Adverteren
Reacties
Weer
Elite Model Look
Autospeurders
Auto
Elfstedentocht
Telecomspecial
Film
Begroting 1999
Interman
vacatures
Informatie
Restaurants
Reiswereld
Moeder spoort moordenaars dochter op
Een vastberaden Griekse die beweert dat ze de moordenaars van haar dochter heeft gevonden, heeft het voor elkaar gekregen dat het lichaam van haar dochter is opgegraven voor onderzoek. Ze vond de daders in het criminele circuit van Thessaloniki.
VS handhaven santies tegen Bagdad
De Verenigde Staten maken zich na de aanvallen van vorige week op Irak sterk in de VN-Veiligheidsraad om de economische sancties tegen Bagdad te handhaven. [Tem vacatures]
Nieuwsarchief Test-treinen verkennen Duitse spoortrajecten
De Duitse spoorwegen hebben 'test-treinen' ingezet om eventuele sabotage aan de rails bijtijds te kunnen ontdekken. De voertuigen rijden op trajecten die mogelijk doelwit kunnen zijn van afpersers die twaalf miljoen gulden eisen.
Ballon-trio veilig door China
Ballonmiljardair Richard Branson heeft op 10 kilometer hoogte per fax excuses aangeboden aan China nadat hij een overvliegverbod had overtreden.
Reiswereld
Begroting 1999 Moeder en zes kinderen gedood bij aanval Israël
Een 35-jarige Libanese moeder en haar zes kinderen van 1 tot 16 jaar zijn gisteren omgekomen bij een Israëlische luchtaanval in de oostelijke Bekaa-vallei. Volgens Israël waren vier toestellen bezig met een actie tegen de Hezbollah.
Bonn twist over energiepolitiek
Kanselier Schröder (SPD) verwijt milieuminister Trittin (Groenen) dat hij zonder overleg de commissie voor reactorveiligheid wil opheffen.
Interman
Spaanse lotenverkopers winnen zelf
Lotenverkopers Manuel Vargas en Alejandro Esteban vieren in Barcelona hun aandeel in de hoofdprijs van de kerstloterij: vier miljoen gulden.
Cambodjanen in paniek om chemisch afval
Bijna 50.000 Cambodjanen zijn gisteren in paniek de provincie Sihanoukville in het zuiden van hun land ontvlucht uit angst voor de gevaren van 3000 ton chemisch afval, die daar twee weken geleden werd gestort door een onderneming uit Taiwan.
Elite Model Look
i-Mail Republikeinen verlegen met Duke
Voormalig Ku Klux Klan-leider David Duke aast op de zetel van de Republikein Livingston in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.
Britse minister in opspraak door lening
De Britse regering is in verlegenheid gebracht door de ontdekking dat de minister voor Handel en Industrie, Peter Mandelson, een lening op zijn huis van 1,2 miljoen gulden bij de staatssecretaris van Financiën, Geoffrey Robinson, heeft lopen.
De euro
Communicatie Verdeeldheid troef na val Netanjahoe
In plaats van een front te vormen tegen de Israëlische premier Benjamin Netanjahoe is strijd uitgebroken onder zijn politieke tegenstanders, die er afgelopen maandag in slaagden hem in het Israëlische parlement (Knesset) ten val te brengen.
China zet opnieuw oppositielid vast
Een rechtbank in de Chinese stad Wuhan heeft de activist Qin Yongmin tot 12 jaar cel veroordeeld voor "pogingen tot omverwerping van de staat".
Verstuur een kerstkaart
i-Mail Moskou vindt in India 'strategische partner'
De Russische premier Primakov heeft met zijn Indiase ambtgenoot een "strategisch partnerschap" gesloten. Daarmee lijkt Rusland zijn frustratie over de Britse en Amerikaanse bombardementen op Irak te hebben omgezet in een nieuwe defensiepolitiek.




[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]





Auteursrechten voorbehouden 1996-1998, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam

De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.