[]
Telegraaf-iDe krantLaatste nieuwsSportflitsenDFTDigiNieuwsCrazyLife
8 juni 2001

Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 Limited
Ik voel me net de kapitein van een cruise-schip als ik plaatsneem achter het stuur van de luxe Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 Limited. Gezeten op de elektrisch bedienbare, leerbeklede, 'captains-chair' kan de fauteuil optimaal worden ingesteld. Daarna worden de gegevens in het geheugen opgeslagen.
Jaguar S-Type Sport V8 - Mannesputter
De 147 JTD is een auto waar alles op- en aanzit. Hij heeft rondom schijfremmen (vóór geventileerd) met ABS en elektronische remkrachtverdeling (EBD). Bovendien heeft hij zés airbags, twee gewone, twee opzij en ook nog twee in de zijdakrand gemonteerde 'window' exemplaren.
- Kortweg - Kortweg - Kortweg -

* DONKERVOORT heeft een 'Certificaat van Echtheid' voor haar gebruikte modellen in het leven geroepen. Donkervoorts met zo'n stempel zijn door het merk van top tot teen gecontroleerd en gespiegeld aan de originele afleveringsspecificaties, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan worden.

Big Brother op de snelweg

De drieliter V6 van de onopvallende, donkerblauwe, Renault Laguna spint zachtjes als we met een vaartje van zo'n 100 km/u op de A27 rijden. Plotseling schakelt inspecteur Frans Zuiderhoek van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) terug van vijf naar drie.

MotoraiLive: spektakel op twee wielen
Als alternatief voor de ter ziele gegane MotoRAI kan het spektakel Motorai-Live niet worden gezien; de beurs nieuwe stijl moet het vooral hebben van veel shows, acties en optredens. Desondanks verwachten de organisatoren dat de volgende week (vrijdag 15 t/m zondag 17 juni) in en om het Arnhemse Gelredome stadion gehouden 'ultieme motorervaring' veel motorrijders van vandaag en morgen zal trekken.

© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden.