&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">


NOVEMBER


Ravage in Midden-Amerika
Inwoners van de Hondurese hoofdstad Tegucigalpa knijpen hun neus dicht terwijl ze over een markt langs rottend vlees lopen. De markt is enkele dagen tevoren overstroomd door toedoen van de orkaan Mitch.


Oranje voltooit hockeytrilogie
Nooit eerder lukte het een land om de drie meest aansprekende hockeytitels achter elkaar te winnen. Nederland heeft de primeur. In Lahore verovert Oranje de Champions Trophy. Na het winnen van de olympische titel in Atlanta en de wereldtitel in Utrecht voltooit het Nederlands elftal van bondscoach Roelant Oltmans daarmee een unieke trilogie.


John Glenn oudste mens in de ruimte
Oud-astronaut John Glenn (77) komt dolenthousiast, maar lichamelijk wat stijfjes terug van zijn tweede ruimtereis. Senator Glenn is de oudste mens in het heelal, waarmee hij zijn tweede record vestigt. In 1962 was hij de eerste Amerikaan die in een raket rond de aarde cirkelde.


MTV-awards voor Madonna
Madonna wordt tijdens de MTV Europe Music Awards in Milaan uitgeroepen tot beste vrouwelijke artiest, terwijl zij tevens de prijs voor het beste album krijgt: Ray of light. De Britse zanger Robbie Williams sleept de onderscheiding voor beste mannelijke artiest in de wacht.


TV Week doorbraak in gidsenland
De Telegraaf komt met TV Week, een eigen televisiegids die als gratis bijlage bij de krant wordt gevoegd. TV Week is een veelkleurig tijdschrift met een minimale omvang van 56 pagina's.


HET JAAR 1998

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni


Juli Augustus September Oktober November December

Sportjaar 1998

Spraakwater 1998

Overleden in 1998

© 1998 De Telegraaf-i / Dagblad De Telegraaf