&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">


MEI


Doek valt voor Soeharto
President Soeharto van Indonesië moet het veld ruimen na bloedige rellen, die naar schatting aan bijna 1200 mensen het leven kosten. Hij draagt de scepter over aan vice-president Habibie.


PvdA en VVD grote winnaars
De Tweede Kamerverkiezingen op 6 mei zijn een groot succes voor PvdA en VVD. De socialisten winnen onder leiding van Wim Kok acht zetels en komen uit op 45 zetels in de Kamer. De liberalen behalen met 38 Kamerzetels een winst van zeven.


Maurits en Marilène stralend bruidspaar
Prins Maurits (30) en de 28-jarige Marilène van den Broek geven elkaar stralend het jawoord. Miljoenen Nederlanders zijn via de televisie getuige van de korte, maar stijlvolle huwelijksvoltrekking in Paleis Het Loo in Apeldoorn.


Wereld rouwt om Frank Sinatra
De wereld rouwt om Frank Sinatra, die op 82-jarige leeftijd overlijdt. The Voice verkeerde de laatste jaren in slechte gezondheid. Hij wordt opgenomen in het Cedars Sinai-ziekenhuis in Los Angeles wanneer zijn toestand verslechtert.


Israël op z'n kop
'Hij is groot, zij is groot', schreeuwen jonge, niet-gelovige Israëli's. Ze laten een spontaan straatfeest losbarsten in Tel Aviv wanneer de transseksueel Dana International met het liedje Diva voor hun land het Eurovisiesongfestival wint.


Marco trouwt met zijn Leontine
Zanger Marco Borsato en Leontine Ruiters stappen in Venetië in het huwelijksbootje. Leontine, ruim drie maanden zwanger, ziet er betoverend uit in een romantische bruidsjurk met lange sleep.


HET JAAR 1998

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni


Juli Augustus September Oktober November December

Sportjaar 1998

Spraakwater 1998

Overleden in 1998

© 1998 De Telegraaf-i / Dagblad De Telegraaf