BESTEL HET JAAR 1998 IN BOEKVORM


Ruim 300 kranten krijgt de abonnee jaarlijks in de bus. Een enorme stapel informatie, van de grote natuurrampen in Midden-Amerika en China tot de olympische successen in Nagano. Van de kamerverkiezingen tot de uitvinding van de Viagra-pil. Van de vierde plaats die Oranje op het WK in Frankrijk in de wacht sleepte tot het fusiegevecht tussen ABN Amro en Fortis om de Belgische Generale Bank. Van het sprookjeshuwelijk van prins Maurits en Marilène van den Broek tot de breuk tussen prins Willem-Alexander en Emily Bremers.

Al dat nieuws vormt samen het beeld van een bewogen jaar. De belangrijkste, opmerkelijkste, ontroerendste en leukste onderwerpen van een jaar De Telegraaf zijn in dit boek verzameld. Want niet alleen op de dag zelf, als de krant vers van de pers rolt, boeit het nieuws; ook wanneer later, vanuit een ander perspectief gebeurtenissen worden teruggelezen. Hoe vaak gebeurt het immers niet dat iemand een oude krant uitvouwt voor een schilderklus en even later gefascineerd op zijn knieën zit te lezen 'hoe het ook alweer zat', en de verfroller vergeet.

De Internet-versie van HET JAAR 1998 bevat de belangrijkste gebeurtenissen uit het afgelopen jaar. De gedrukte versie van HET JAAR 1998 is nóg uitgebreider: een naslagwerk dat in de boekenkast niet mag ontbreken. Bijna 200 full-color pagina's dik, voorzien van ruim 400 foto's en illustraties.

HET JAAR 1998 is voor fl.28,50 te koop in meer dan 1500 Nederlandse boekhandels en losse verkooppunten van De Telegraaf. Lezers van De Telegraaf of De Telegraaf-i die in het buitenland wonen, kunnen HET JAAR 1998 op deze pagina bestellen. Voor fl.65,- (inclusief verzendkosten) krijgt u het boek toegestuurd, ongeacht het land waar u woont.

Hoe bestelt u HET JAAR 1998?
Vul onderstaand formulier volledig in en druk op 'verzend'. Vervolgens maakt u, door middel van een overschrijvingsformulier voor betalingen naar het buitenland, fl.65,- gulden over op bankrekeningnummer 69.73.75.005 (ING Bank) ten name van Dagblad De Telegraaf. Vermeld op het overschrijvingsformulier de Swift-code INGBNL en als omschrijving 'HET JAAR 1998' en uw naam. Zodra uw betaling bij ons binnen is, wordt het boek verzonden.Naam:

Adres:

Land:

Rekeningnummer:

E-mailadres:
HET JAAR 1998

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni


Juli Augustus September Oktober November December

Sportjaar 1998

Spraakwater 1998

Overleden in 1998

© 1998 De Telegraaf-i / Dagblad De Telegraaf