De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 12 december 2001  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
PC Thuis 2001 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 2001 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
VS onder vuur
---
Kopen 
 Speurders 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
Nice2Meet 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Abonneeservice 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

'Elfstedentocht gaat koste wat kost door'
De Elfstedentocht gaat koste wat kost dóór, zelfs als die onverhoopt samenvalt met de euro-omwisselweken of het koninklijk huwelijk van Willem-Alexander en Máxima.
'Elfstedentocht gaat koste wat kost door' 'Afblijven van onze Elfstedentocht'
Friezen briesen van woede, nu hun Elfstedentocht mogelijk door 'Den Haag' wordt gedwarsboomd als die samenvalt met het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima.
Reisverzekering straks verplicht
Het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) wil bij georganiseerde reizen een reisverzekering gaan verplichten. Om te beginnen zou die moeten worden ingevoerd voor reizen waarbij sprake is van extra risico's.

Jasje aan in senaat Jasje aan in senaat
Voorzitter Braks van de Eerste Kamer heeft staatssecretaris Bos verboden in hemdsmouwen met de senaat te debatteren. De bewindsman werd gemaand zijn colbertjasje in de deftige zaal aan te trekken.
Nederlandse troepen naar Kaboel
Nederland bereidt het sturen van grondtroepen naar Afghanistan voor. Volgens Van Aartsen "moet deelname aan een vredesmacht worden overwogen".
'Meer hypotheekaftrek
voor starters'

De PvdA-top wil het komende partijcongres over de streep trekken om niet aan de hypotheekrenteaftrek te tornen door een voordeel voor 'starters' op de woningmarkt in het vooruitzicht te stellen. Daarbij krijgen mensen die voor het eerst een huis kopen een fors financieel voordeel.

Modderkruiper houdt
bouw Betuwelijn op

De werkzaamheden voor de Betuwegoederenspoorlijn zijn gisteren bij Ochten halsoverkop gestaakt. Een op de snelweg A15 patrouillerende agent van het KLPD zag enkele beschermde visjes in een baggerberg bij een sloot spartelen en schakelde de Algemene Inspectiedienst (AID) in.
Bedrijfsleider bij overval doodgeschoten Bedrijfsleider bij overval doodgeschoten
Een 33-jarige bedrijfsleider van een Aldi Supermarkt in Ridderkerk is gistermorgen tijdens een gewapende overval in koelen bloede in zijn winkel doodgeschoten. Hij stierf ter plekke aan verschillende kogelwonden.
Begrafenis Rowena vandaag
Het 'meisje van Nulde', Rowena Rikkers, wordt deze morgen begraven in Dordrecht.

Metershoog hek rond
kerstboom in Gouda

Een 2,5 meter hoog bouwhek moet de Noorse kerstboom op de Markt van Gouda beschermen tegen vandalen, na de gebeurtenissen van vorig jaar.
Metershoog hek rond<BR>kerstboom in Gouda Man drukt sigaret
in oog agente

Een politieagente is gewond geraakt doordat een man een sigaret in haar oog uitdrukte. De man deed dit omdat de agente een afzetlint wilde spannen.
Claus is laconiek over gezondheid
Prins Claus heeft gisteren respect afgedwongen door ondanks zijn haperende gezondheid toch in het Paleis op de Dam de jaarlijkse prijzen van het Prins Claus fonds uit te reiken.
Claus is laconiek over gezondheid
Baby sterft na blunders
bij dotteren in Utrecht

Een zeer ernstige medische fout tijdens een zogeheten dotterbehandeling in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) te Utrecht, blijkt naar eerst nu bekend is gemaakt, het leven te hebben gekost aan de zeven maanden oude Charlotte Julia Floor uit Hollandsche Rading.

Kinderopvang staakt
opnieuw voor betere cao

Het personeel in de kinderdagverblijven heeft gisteren opnieuw het werk neergelegd voor een betere cao. Ongeveer 2000 protesterende werknemers in de kinderopvang uit Noord- en Oost-Nederland verzamelden zich in Groningen.
Stroomstoot tegen tandenknarsen
Een nieuw slim apparaatje moet voorgoed afrekenen met het vaak hinderlijke tandenknarsen tijdens de slaap. Het Stimulusfonds heeft ruim vijf ton subsidie uitgetrokken voor de zogenoemde brux-stop.
Nederlander schiet voor f 100 mln. aan vuurwerk lucht in
Om het nieuwe jaar feestelijk in te kunnen luiden, knallen we met oud en nieuw met z'n allen voor 90 tot 100 miljoen gulden aan vuurwerk de lucht in.
Eis 2,5 jaar in zaak van macrobioot
De Amsterdamse officier van justitie, mevrouw mr. S.M. Hoogerheide, heeft 2,5 jaar gevangenisstraf geëist tegen de omstreden 'macrobiotisch consulent' Adelbert Nelissen van het Kushi Instituut.
Studente te koop
Ze tellen tegenwoordig ook voor de wet mee als zelfstandig ondernemer. Toch is het werk van de prostituee vooral voor de vele studenten die in de branche bij schnabbelen, een groot taboe. De Belgische Eva bijvoorbeeld leidde als escortmeisje en studente orthopedagogie jarenlang een dubbelleven. Hoewel ze hierover nu een boek heeft geschreven, is haar angst nog altijd groot om door de mand te vallen.
Studente te koop

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.