De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
ma 27 mei 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
 
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
SPORT ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL

Thuisblijver schittert
in WK-spotje Cola

Ruud van Nistelrooij heeft zich voor de komende twee jaar verbonden aan Coca Cola. De overeenkomst levert 'Van the Man' naar verluidt méér dan een half miljoen euro op.
Thuisblijver schittert in WK-spotje Cola Zlatan mag weg
Ajax zal meewerken aan een transfer van Zlatan Ibrahimovic. Dat zegt technisch directeur Leo Beenhakker. De Zweed was vorig jaar zomer nog de duurste aankoop van Ajax ooit.
RBC herhaalt het kunststukje
RBC herhaalt het kunststukje
De tranen na de degradatie van vorig seizoen waren nauwelijks opgedroogd of er vloeiden weer tranen in Roosendaal. Dit keer van geluk. Na een afwezigheid van één jaar is RBC terug in de KPN Eredivisie.

Eindelijk de beloning voor Excelsior Eindelijk de beloning voor Excelsior
Na misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen incasseerde Excelsior de beloning voor het goede voetbal van de afgelopen jaren. De jeugdige ploeg van trainer Adrie Koster verloor de uitwedstrijd tegen FC Volendam weliswaar met 2-1, maar promoveerde als winnaar van Poule B in de nacompetitie toch naar de KPN Eredivisie. Met dank aan stadsgenoot Sparta, dat thuis tegen ADO Den Haag door het ijs zakte.
Lijdensweg op Spangen
Het mirakel bleef uit. FC Volendam vervulde ondertussen tegen stadsgenoot Excelsior nog de sportieve plicht, maar eigenlijk was het doek voor Sparta toen al lang en breed gevallen.
Lijdensweg op Spangen
Booy moet bij FC Utrecht voor rust zorgen Booy moet bij FC Utrecht voor rust zorgen
Bij de presentatie van Foeke Booy als opvolger van Frans Adelaar sprak het FC Utrecht bestuur de hoop uit dat hiermee een uiterst rumoerige periode kon worden afgesloten.
Kampioen Die-Haghe serieus in problemen
Die-Haghe, dat twee maanden geleden landskampioen zaalkorfbal werd en ook de 'dubbel' wil binnen halen, heeft zichzelf in een moeilijke positie gebracht.
Ronaldo scoort
Ronaldo heeft zijn eerste interlanddoelpunt in bijna drie jaar gemaakt.

Zalvende triomf voor David Coulthard Zalvende triomf voor David Coulthard
De belangrijkste conclusie van de Grand Prix van Monaco werd na afloop door de verrassende winnaar David Coulthard getrokken. "Ferrari is dit seizoen niet onverslaanbaar."
Japan moet zuinig
zijn op Shinji Ono

Feyenoord-middenvelder Shinji Ono is terug in Tokio. En het is nog maar de vraag of Ono met de immense druk die er op zijn schouders rust kan omgaan.
Japan moet zuinig zijn op Shinji Ono Historische oogst
voor onze zeilers

Nog nooit oogstte de Nederlandse zeilploeg zoveel medailles als bij de afgelopen Spa Regatta. Een enorme opsteker voor de Nederlandse olympische zeilsport.
FC Den Bosch zakt in moeras
FC Den Bosch is terug bij af. Een 0-3 zege in de uitwedstrijd tegen Emmen kon niet verhinderen dat de Bosschenaren na één jaar al weer degraderen uit de KPN Eredivisie. Een klap voor de financieel kwetsbare club.
FC Den Bosch zakt in moeras

Nederland wantrouwt Blatter
Ook Nederland is een criticaster van Blatter, die door zijn tegenstanders wordt beschuldigd van corruptie.
Zuid-Korea is klaar voor WK voetbal Zuid-Korea is klaar voor WK voetbal
Bij de toewijzing van het WK 2002 door de FIFA aan Zuid-Korea en Japan werden beide Aziatische landen tot elkaar veroordeeld. In hun hart tot hun grote spijt. Beide wilden het toernooi liever zelf organiseren.
Maradona mag
Japan niet in

Argentinië zal het komende maand in Japan zonder de steun van Diego Maradona moeten doen. De voormalige sterspeler krijgt geen visum wegens zijn drugsverleden.
Maradona mag Japan niet in Doorbraak in
eigen land

Waar het gros van zijn tegenstrevers letterlijk dan wel figuurlijk onderuit ging, bleef de 22-jarige Rabo-renner Mart Louwers in Olympia'sTour fier overeind.
De opmars van Tyler Hamilton
Voorheen een gewaardeerde wegkapitein, nu de echte kopman. Tyler Hamilton zag een leven in de schaduw van Lance Armstrong niet zitten. Bij de Deense CSC mag hij nu proberen zelf grote koersen te winnen.
De opmars van Tyler Hamilton
Paul Tracy claimt de overwinning Paul Tracy claimt
de overwinning

De Indy 500 mijls-race is een uniek evenement, maar na afloop van de 86e editie kon 'The greatest spectacle in racing' zich beroemen op zowaar twee winnaars.
Onzekere start
Sjeng Schalken

Donkere wolken pakten zich gisteren in Parijs zowel in figuurlijke als in letterlijke zin boven Sjeng Schalken samen. Licht grieperig besloot hij rust te nemen.

 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.