Telegraaf.nl De krant Laatste nieuws Sport Prive DFT Digi

WEEGSCHAAL (23 september - 23 oktober)

Als u een vroege Weegschaal bent en u vond dat u uw portie wel hebt gehad het afgelopen jaar, moet u helaas nog een beetje geduld hebben. Vanaf mei klaart de lucht weer op en behoort deze periode tot het verleden. Vanaf eind oktober komt Jupiter in uw teken en dan krijgt u weer leuke dingen op uw pad.

Voor de midden-Weegschalen ziet de lucht er tot mei strak blauw uit. U kunt uw creativiteit volop botvieren; het is tijd leuke dingen te ondernemen. Vanaf mei kunnen er bij u affaires op uw pad komen waar u helemaal geen trek in hebt, maar waarvan u ook niet kunt weglopen. Sommigen van uw collega-Weegschalen vegen de narigheid liever onder het kleed, maar daar gaan we niet mee wegkomen. Eventjes door de zure appel bijten en een goede oplossing vinden: daar hebt u straks het meeste profijt van.

Voor de late Weegschalen telt deze windwaarschuwing pas vanaf eind augustus. In de laatste weken van mei kunt u uw geliefde rustig een aanzoek doen. In de eerste drie weken van juni is het eventjes oppassen geblazen voor onenigheid en discussies.

De sterren in 2004
Ram Kreeft Weegschaal Steenbok
Stier Leeuw Schorpioen Waterman
Tweelingen Maagd Boogschutter Vissen
 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.

)@)@ML> )@str