Telegraaf.nl De krant Laatste nieuws Sport Prive DFT Digi

BOOGSCHUTTER (22 november - 21 december)

De vroege Boogschutters die al een tijdje de kriebels hebben, omdat ze nu dringend aan wat anders toe zijn, komen dit jaar aan de beurt. Pas op dat u niet onbezonnen aan allerlei nieuwe dingen begint, want de consequenties komen ook voor uw rekening. Oktober en november zijn prima maanden voor u.

De midden-Boogschutters beginnen het jaar op vleugels. U ziet andere mogelijkheden en tot half augustus lijkt het wel of alles lukt. Nieuwe projecten kunt u dan ook het beste tot die tijd aanslingeren, want u komt er een heel eind mee.

De late Boogschutters zullen dit jaar merken dat de planeten aardig in staat zijn hun agenda overhoop te halen. De grote boosdoener heet Pluto en heeft niet zoveel met het poldermodel. Hij pleegt geen overleg! Als dit op uw weg komt, bied dan zo min mogelijk weerstand en laat maar gebeuren, wat blijkbaar gebeuren moet. Tegengas geven helpt niet. Oude situaties moeten weg om iets heel nieuws goede kansen te geven. Half augustus tot eind september is een prima tijd om constructieve maatregelen te nemen.

De sterren in 2004
Ram Kreeft Weegschaal Steenbok
Stier Leeuw Schorpioen Waterman
Tweelingen Maagd Boogschutter Vissen
 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.

)@)@