Telegraaf.nl De krant Laatste nieuws Sport Prive DFT Digi

STEENBOK (22 december - 20 januari)

Vroege Steenbokken, die al in de bonen zijn: trek nog maar een blikje open, want dit gaat pas beter worden vanaf eind augustus. Het is belangrijk om duidelijk te weten waar u écht goed in bent en u niet in te laten met dingen waar u misschien ook graag in zou willen scoren. Daar gaat de deur dicht en die weet dan niet van wijken.

Bij de midden-Steenbokken verlopen de zaken tot juni uitermate prettig. Het komt u niet allemaal aanwaaien, dus u moet er wel wat voor doen, maar dan héb je ook wat. U kunt belangrijke nieuwe contacten opdoen, waar u later weer wat aan hebt. Na juni kunt ook u wat tegenwerking verwachten en de kreet 'minder is meer' kunt u dan beter ter harte nemen. Als het ene niet lukt, ga dan niet als een gek aan plan B beginnen, maar neem gas terug en probeer bestaande zaken te consolideren.

Voor de late Steenbokken: doorgaan, vooral doorgaan! U herkent waarschijnlijk niets van dit bovenstaande en laten we dat voorlopig vooral zo houden. In de tweede helft van dit jaar zit u helemaal gebeiteld, want Jupiter vindt dat u aan de beurt bent. En zo'n Jupiter willen we toch niet tegenspreken?

De sterren in 2004
Ram Kreeft Weegschaal Steenbok
Stier Leeuw Schorpioen Waterman
Tweelingen Maagd Boogschutter Vissen
 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.