Telegraaf.nl De krant Laatste nieuws Sport Prive DFT Digi

LEEUW (23 juli - 22 augustus)

Vroege Leeuwen: doe vooral dingen waar u goed in bent. Voor u zijn ze misschien heel gewoontjes, omdat u die eigenschappen nu eenmaal bezit, maar uw omgeving kan erg van u onder de indruk raken. Vanaf oktober kunt u er zelfs behoorlijk mee in de prijzen vallen.

Voor de midden-Leeuwen geldt dit gehele jaar: geen belangrijke beslissingen nemen zonder bewezen betrouwbare adviseurs. En voordat u zo'n raadsman inhuurt: eerst even kijken wanneer hij jarig is natuurlijk. Anders is de kans groot dat jullie gebroederlijk de mist in gaan. Helemaal in het begin van dit jaar kunt u extra zin hebben om eens stevig aan de slag te gaan en dan staat een grote zeperd ook weer zo vervelend op je cv. Voorzichtigheid is geboden.

De late Leeuwen, die vorig jaar al stevig door elkaar geschud zijn, kunnen nog een staartje meekrijgen, maar dat is meer de afwikkeling van datgene dat vorig jaar gestart is. In principe kunt u opgelucht ademhalen: Uranus is even klaar met schudden. Januari en vanaf de laatste week juli tot 12 augustus zijn prima tijden om stevig de daad bij het woord te voegen. Veel succes!

De sterren in 2004
Ram Kreeft Weegschaal Steenbok
Stier Leeuw Schorpioen Waterman
Tweelingen Maagd Boogschutter Vissen
 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.