Telegraaf.nl De krant Laatste nieuws Sport Prive DFT Digi

TWEELINGEN (21 mei - 21 juni)

De vroege Tweelingen kunnen dit jaar rustig om zich heen kijken en weer eens wat anders aanpakken. Teveel van hetzelfde kan ook gaan vervelen en saaiheid past niet echt in uw woordenboek. Er zijn mogelijkheden genoeg en u hoeft zich er ook niet vreselijk voor in te spannen, want de kansen dienen zich vanzelf aan. En dat is het betere werk.

De midden-Tweelingen krijgen wat minder stress. Bij sommigen van u waren het ongevraagde onaangename zaken, die zich vanzelf aandienden. Bij anderen werd een deel van deze stress veroorzaakt, omdat u sterker dan normaal iets van 'ik wil het, ik wil het, ik wil het' over u kon hebben. Relatief onbelangrijke zaken kon u vreselijk belangrijk vinden, maar deze punten zakken qua belangrijkheid aanzienlijk op uw agenda.

Voor de late Tweelingen is het eventjes oppassen geblazen, want gebeurtenissen, waar u gewoonlijk onverschillig onder zou blijven, kunnen nu een halszaak worden. Even een blokje omlopen en in uw eentje stoom afblazen, kan zomaar een hoop trammelant voorkomen. In augustus en september kunt u dit soort toestanden het beste maar helemaal vermijden. De aardige kant van deze medaille is dat u een ongekende kracht hebt, waarmee u bergen kunt verzetten.

De sterren in 2004
Ram Kreeft Weegschaal Steenbok
Stier Leeuw Schorpioen Waterman
Tweelingen Maagd Boogschutter Vissen
 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.