Telegraaf.nl De krant Laatste nieuws Sport Prive DFT Digi

WATERMAN (21 januari - 18 februari)

Voor de vroege Watermannen vallen er voorlopig geen planetaire grote appels te schillen. Rust in de tent. Vooral in uw werk en uw sociale leven valt er volop te genieten. Vanaf eind juni is een relationele pas op de plaats noodzakelijk. Als het met die relatie al niet lekker zat, kan iedereen daarvan meegenieten.

En laat juni voor de midden-Watermannen nu eens een uitgelezen tijd zijn om de zaken goed voor elkaar te krijgen. Wat ontmoetingen met nieuwe en spannende mensen betreft: zolang het geen midden-Leeuwen, -Schorpioenen of -Stieren betreft, hebt u mijn zegen. Relaties met de middenmoten van deze tekens kunnen na een tijdje op één grote zeepbel blijken te berusten. En zeepbellen kunnen akelige spatjes geven.

De late Watermannen mogen wat mij betreft vanaf 20 februari aan het feesten slaan. Als u het zwaar te verduren hebt gehad, is de schrik er nu wel vanaf. Het kan een lekker jaar worden, waarbij het u niet zwaar zal vallen mensen mee te krijgen voor uw goede ideeën. Als het even meezit, vallen ze als een blok voor u.

De sterren in 2004
Ram Kreeft Weegschaal Steenbok
Stier Leeuw Schorpioen Waterman
Tweelingen Maagd Boogschutter Vissen
 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.