Telegraaf.nl De krant Laatste nieuws Sport Prive DFT Digi

MAAGD (23 augustus - 22 september)

Sommigen van de vroege Maagden hebben vorig jaar al een voorproefje gehad van een langstrekkende Uranus, die altijd voor de nodige verrassingen zorgt. En als bewijs dat het hem menens is, doet hij het nu nog een keertje over. Het is de bedoeling dat u oude patronen laat voor wat ze zijn en dat u een nieuwe weg inslaat. Rond half augustus liever een beetje extra voorzichtig zijn; diezelfde Uranus vindt het dan een prima tijd voor ongelukjes. Laat haastige spoed maar aan anderen over.

De midden-Maagden kunnen zich nog eventjes rustig omdraaien. 'Smeed het ijzer als het heet is' en uw ijzertje is heet tot half augustus. U kunt dan juist helemaal aan de gang gaan en als u lang bezig bent geweest om zaken voor elkaar te krijgen, moet dat nu gaan lukken. Als u na die tijd forse tegenstand krijgt, ga dan niet in gevecht, want u gaat het deze ronde niet winnen.

En we hebben wéér een bingo vanaf half augustus, maar nu voor de late Maagden. Tot die tijd valt er weinig schokkends te beleven, maar vanaf die tijd hebt u een geweldige wind mee.

De sterren in 2004
Ram Kreeft Weegschaal Steenbok
Stier Leeuw Schorpioen Waterman
Tweelingen Maagd Boogschutter Vissen
 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.