Telegraaf.nl De krant Laatste nieuws Sport Prive DFT Digi

VISSEN (19 februari - 20 maart)

Voor de vroege Vissen: dreig niet met ontslag als u niet zeker weet of u inderdaad op straat wilt staan. U bent al een tijdje onrustig, omdat u 'het' anders wilt, maar u weet niet precies hoe… Uranus staat bij u in de buurt en deze jongen heeft de neiging om uw kaarten plotseling en ongevraagd te schudden. Neem zelf geen al te woeste beslissingen en zorg altijd voor een back-up.

Bent u een midden-Vissen en slaat de schrik u om het hart? Voorlopig niets aan de hand. Voor u zijn er een groot gedeelte van het jaar geen woelige baren. Integendeel, mooie zee, lekker weer, niet te heet. Er wordt dit jaar goed voor u gezorgd. U bent een agendapunt voor Jupiter!

De late Vissen kunnen wat minder aangename zaken te verstouwen krijgen. Het zijn heftige aangelegenheden, waarvan 'ze' zeggen dat het vast wel ergens goed voor is, maar het kan een tijdje duren voordat u het nut ervan inziet. Het goede nieuws: de tweede helft van dit jaar is voor alle late Vissen een goede tijd om dingen uit te voeren, die al heel lang op uw agenda stonden.

De sterren in 2004
Ram Kreeft Weegschaal Steenbok
Stier Leeuw Schorpioen Waterman
Tweelingen Maagd Boogschutter Vissen
 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.