Telegraaf.nl De krant Laatste nieuws Sport Prive DFT Digi

KREEFT (22 juni - 22 juli)

Bent u één van die vroege Kreeften, die het afgelopen jaar het liefst snel zou vergeten? Halleluja, het is over en uit! Saturnus zit niet meer op uw nek en dat zou u een stuk minder problemen moeten opleveren. Er is weer wat meer begrip voor elkaar en dat merkt u zowel privé als op uw werk.x

De midden-Kreeften worden niet zo vrolijk van me. Tegenslag kan zich aandienen en dan ook nog op punten waarvan u denkt: 'Ik heb hier niet eens om gevraagd'. Vanaf half augustus heb ik dezelfde blijde boodschap voor u als voor de vroege Kreeften. Tot die tijd is het motto: 'Doorzwemmen, Jantje'. Dit geldt overigens bij u veel meer in de privé-sector dan op uw werk. Pas alleen op dat u niet te veel hooi op uw vork neemt.

Tja, de late Kreeften voelen de bui misschien al hangen. U bent inderdaad vanaf half augustus aan de beurt. Hoe later uw verjaardag, des te later de bui komt. Maar het is niet allemaal kommer en kwel, want tot die tijd krijgt u royale steun van Jupiter. U krijgt extra kansen waardoor u goed kunt scoren, zowel zakelijk als privé. Uw contacten met anderen verlopen ook uitermate prettig, omdat u het zonnetje in huis bent.

De sterren in 2004
Ram Kreeft Weegschaal Steenbok
Stier Leeuw Schorpioen Waterman
Tweelingen Maagd Boogschutter Vissen
 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.