Telegraaf.nl De krant Laatste nieuws Sport Prive DFT Digi

SCHORPIOEN (24 oktober - 21 november)

De vroege Schorpioenen hebben al een tijdje plezier van een prachtige planeetcombinatie. Het wordt niet ingewikkeld om uw zin te krijgen, want u lijkt de rattenvanger van Hamelen wel. Mensen lopen graag achter u aan. Tot juni is het helemaal geweldig en daarna misschien iets minder. Vergelijkend met het weer: het kan afkoelen tot 23 graden. Hoe slecht kan het leven zijn?

Voor de midden-Schorpioenen ziet het er ook bepaald niet verkeerd uit: u moet echter het hele jaar nog oppassen dat u niet de verkeerde mensen vertrouwt. Controleer eerst of die mensen echt wel deugen, want uw doorgaans zo goede antennes kunnen u danig bedriegen en dan is plotseling iedereen leuk, aardig en betrouwbaar. In de praktijk kunnen ze echter reuze tegenvallen.

De late Schorpioenen worden ook met rust gelaten en met name vanaf 5 juni tot eind juni is het een prima tijd om uw slag te slaan. Eind augustus is ideaal om uw liefdesleven weer een oppepper te geven. Haal alles uit de kast en uw partner zal blij met u zijn. Was u nog single? Dan hopen we op een mooie zomer met uw nieuwe vlam.

De sterren in 2004
Ram Kreeft Weegschaal Steenbok
Stier Leeuw Schorpioen Waterman
Tweelingen Maagd Boogschutter Vissen
 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.