De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
wo 30 mei 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Prijsvergelijker 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Praat mee over het examen
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
 
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 

Sampras ontsnapt miraculeus aan nederlaag
Waar anders dan in de stad die voor velen symbool staat voor romantiek, kan de liefde tussen Pete Sampras en de door hem zo verfoeide gravelbanen opbloeien. Sampras wil wel, zo toonde hij gisteren aan in een partij waarin hij werkelijk alles moest geven, maar uiteindelijk wel het door hem zo vurig gewenste 'happy end' of is het in dit geval 'fin heureuse' uit het vuur wist te slepen.
Sampras ontsnapt miraculeus aan nederlaag
Onvergetelijke gewaarwording Landzaat Onvergetelijke gewaarwording Landzaat
"Een vreemde gewaarwording, maar wel een onvergetelijke." Na anderhalf uur trainen kwam debutant Denny Landzaat met een voldaan gevoel het trainingsveld in Hoenderloo af.
Geen harde bewijzen tegen Cees Priem
Na de verhoren van Cees Priem, Andrei Michailov en Jan Moors is duidelijk dat de Franse justitie er na drie jaar onderzoek niet in is geslaagd harde bewijzen over systematisch dopinggebruik bij TVM boven tafel te krijgen. Geen harde bewijzen tegen Cees Priem

Tom Steels op het juiste spoor
In Hannover bleek Erik Zabel ook maar een mens van vlees en bloed en geen machine. Na een turbulente massasprint met valpartij werd hij geklopt door Tom Steels.
Tom Steels op het juiste spoor
Eerste klap Excelsior
Goed beginnen. Dat is de wens van iedere ploeg die nacompetitie speelt. Excelsior voegde in het thuisduel met Cambuur Leeuwarden de openingswedstrijd in poule B de daad bij het woord en versloeg de Friezen met 3-2.

Vier verdachten FIOD-affaire nog in hechtenis
Het openbaar ministerie in Amsterdam blijft vier verdachten in de FIOD-affaire van Ajax en NAC vooralsnog vasthouden. De betrokkenen wordt belastingontduiking en valsheid in geschrifte ten laste gelegd.

Lisse op weg naar titel
FC Lisse is hard op weg naar het algeheel zaterdagkampioenschap voor amateurs.
Spoor zet paardensport weer op de rails Spoor zet paardensport weer op de rails
"Er moet", zo verklaart de 54-jarige Gerard Spoor, "nog even gepraat worden." Wat met enige zekerheid inhoudt dat de directeur van Autotote Europa en Nederland er per 1 juni nog een pet bijkrijgt, als baas van de Draf en Renbanen Holding Nederland. Geen job waarbij je behaaglijk achterover kan leunen op het Haagse hoofdkantoor, laat Spoor weten: "In feite moet er vanaf de grond opnieuw opgebouwd worden.
Kweekvijver van talent
Eurovoetbal in Groningen. Wie is er niet groot mee geworden? Ronald en Erwin Koeman, Marco van Basten en Frank Rijkaard allemaal toonden ze ooit hun kunsten tijdens het grootse internationale jeugdvoetbaltoernooi op de Esserberg in Haren.
Kweekvijver van talent
Fikse boete voor Richard Witschge Fikse boete voor Richard Witschge
De directie van Ajax heeft Richard Witschge een "fikse boete" opgelegd naar aanleiding van enkele uitspraken vorige week in de media. De clubleiding heeft in verband met het einde van de competitie bewust gewacht met de sanctie tot na de laatste speelronde in het afgelopen weekeinde. Witschge zei onder meer over trainer Co Adriaanse dat "hij voor mij in de stront kan zakken."
Advocaat Karel Aalbers denkt aan sepot
De advocaat van Karel Aalbers, mr. Ludo Hameleers, vindt dat het Openbaar Ministerie de zaak tegen zijn cliënt moet seponeren. De oud-voorzitter van Vitesse wordt verdacht van belastingfraude.

De Boer weer positief
Frank de Boer wist al een week dat ook de contra-expertise een veel te hoog nandrolongehalte aangeeft. Op verzoek van zijn advocaat hield hij dat geheim, zo maakte hij gisteren tijdens de voorbereiding op de wedstrijd van Oranje tegen Estland bekend.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.