De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
za 17 maart 2001  
---
Telegraaf-i
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
Vraag & Aanbod 
Veiling 
Koopjesjager 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

Sandra het huwelijkstreintje in Sandra het huwelijkstreintje in
Sandra Voetstra wuift naar passagiers op het perron. Voordat ze in de trein belandde, had de 28-jarige al een bewogen morgen achter de rug. Haar vriend vroeg haar in en via de trein ten huwelijk. Sandra gaf hem, na van de eerste schrik te zijn bekomen, haar ja-woord.
Nederlander bant vlees van tafel
Meer dan een miljoen volwassen Nederlanders eet al een jaar minder vlees als reactie op de aanhoudende stroom negatieve berichten betreffende BSE, dioxinevergiftiging, varkenspest en de huidige mond- en klauwzeercrisis. Zes procent van de volwassenen (720.000 mensen) overweegt zelfs om helemaal af te zien van vleesproducten.
Ruim 12.000 man zonder werk
Zo'n 12.000 werknemers in de vleesindustrie zitten vanaf maandag zonder werk als gevolg van het vervoersverbod. De meesten van hen werken in de slachterijen. Als het vervoersverbod van kracht blijft, komen daar nog eens 10.000 werknemers bij.
Ruim 12.000 man zonder werk

Patholoog wast nu trucks
De internationaal in opspraak geraakte Nederlandse patholoog-anatoom dr. Dick van Velzen heeft nieuw, tijdelijk werk gevonden: hij wast vrachtauto's.
Van der Ploeg maant NOS tot akkoord met Telegraaf
Staatssecretaris Van der Ploeg (Cultuur) zet de NOS zwaar onder druk om tegen een redelijke prijs de programmagegevens van de Nederlandse omroepen ter beschikking te stellen aan derden. De PvdA-bewindsman is het getreuzel van de NOS zat.

Nieuwste fiscale truc: koop appartement op cruiseschip
Voor gefortuneerde Nederlanders gloort fiscale hoop aan de horizon. Letterlijk. De allernieuwste truc is om een appartement op een cruiseschip te kopen. Varend onder de vlag van Panama of Liberia, genieten deze drijvende paradijzen grote belastingvoordelen.

Corrie van der Valk: 'Ik ga
mijn leven anders indelen'

"Ik ga mijn leven anders indelen." Met deze woorden heeft Corrie van der Valk, lid van de horecadynastie, haar familieleden ruim twee maanden geleden achtergelaten. Sinds 7 januari is zij spoorloos verdwenen.
Dommelsch wint Dommelsch wint
Dommelsch bier is met het tv-spotje waarin de archeologen niet weten waarom de opgegraven schedels hun voortanden missen, onderscheiden met de Gouden Loeki 2000.


Koole nieuwe PvdA-voorzitter
Het PvdA-congres heeft zeer verrassend de Leidse politicoloog Ruud Koole (47) gekozen tot nieuwe voorzitter.
Belastinglijn zit vaak fout
De Belastingtelefoon verstrekt vaak foute informatie. Het is zelfs zo erg dat de antwoorden van medewerkers van de Belastingtelefoon slechts in iets meer dan de helft van de gevallen helemaal juist zijn. Dat blijkt uit een onderzoek van de Tilburgse hoogleraar belastingrecht P. Essers.

Man kan weer lachen
Daniel Schoonderwoerd den Bezemer kan weer lachen. Zeven maanden lang verkeerde hij in de veronderstelling dat hij longkanker had en elk moment naar het hiernamaals kon gaan. Deze week kreeg hij te horen dat het al die tijd een verwaarloosde longontsteking is geweest.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.