De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 18 juli 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Tour de France 2001 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
De Krant
Superact van 'komiek' Lance Armstrong
In de etappe naar Alpe d'Huez trad Lance Armstrong in de voetsporen van zijn wereldberoemde vriend, de filmster Robin Williams . De grimassen op zijn gelaat waren voor Telekom al op de Col de la Madeleine aanleiding om de regie in handen te nemen. Van een happy end was voor de formatie van uitdager Jan Ullrich echter geen sprake. Toen het doek viel, was Armstrong de held van de dag en beet Ullrich in het zand.
Superact van 'komiek' Lance Armstrong
Thuiszorg straks naar eigen keuze
Thuiszorg straks naar eigen keuze
Mensen die zelf hun thuiszorg of gehandicaptenzorg willen regelen, krijgen minder te maken met administratieve rompslomp. Staatssecretaris Vliegenthart (Welzijn) maakte plannen bekend om de bureaucratie rond de persoonsgebonden budgetten fors te te verminderen. In plaats van vijf regelingen komt er nog maar één vereenvoudigde regeling.
Zware straf Priem in dopingzaak Zware straf Priem in dopingzaak
Oud-ploegleider Priem kreeg van de rechtbank in Reims achttien maanden voorwaardelijke gevangenisstraf opgelegd en een boete van omgerekend 27.000 gulden.
Lege stranden...
Eigenares Daisy Kuijper (33) van de strandtent El Dorado (r) en haar vriendin Ellis de Jong genieten op een verlaten stand van het lekkere weer. Daisy kan de voorspellers van het weer wel schieten. Een stralend blauwe lucht en nauwelijks wind maar de meeste strandbedjes zijn leeg.
Lege stranden...

KPN doet alle telefonistes over aan SNT KPN doet alle telefonistes over aan SNT
KPN verkoopt zijn telefonische dienstverlening aan het callcenterbedrijf SNT. De activiteiten waren eigenlijk te gering van omvang om zelfstandig ook in de toekomst succesvol te kunnen opereren.
Vrouw verdacht van poging
tot moord op zes baby's

Een vrouw wordt verdacht van twaalf pogingen tot moord op zes baby's.

Anjer-leverancier prins Bernhard stopt Anjer-leverancier prins Bernhard stopt
Prins Bernhard moet op zoek naar een andere anjerkweker. De vaste leverancier van de prins, Ben van der Zwet, stopt ermee. Door strenge milieuwetgeving is het niet rendabel anjers te kweken.
Luchtmobiele brigade ook op vakantie gsm-standby
Ruim 200 militairen van de luchtmobiele brigade moeten volgende week vanaf hun vakantieadres elke dag een antwoordapparaat in Nederland bellen om te horen of zij moeten terugkomen om zich klaar te maken voor de NAVO-macht in Macedonië.

Beveiligde garage en
bodyguards voor de premier

Premier Kok krijgt uit veiligheidsoverwegingen een afgeschermde privé-garagebox onder het Plein in Den Haag. Vanwege de dreiging van gevaarlijke elementen wordt de premier regelmatig vergezeld door enkele bodyguards.
wo 18 juli 2001