De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 1 juni 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Prijsvergelijker 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Praat mee over het examen
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
De Krant
Korenwolven wijken voor piepers Korenwolven wijken voor piepers
Ze hebben ze gekoesterd, reddingsacties voor gevoerd, er in een caravan naast gezeten, de laatste in het wild levende korenwolven van Nederland, in Zuid-Limburg, helaas moesten ze wijken voor piepers.
Explosieve stijging van de gasprijs
De gasrekening voor huishoudens is tot recordhoogte gestegen. En het einde van de prijsstijgingen is voorlopig nog niet in zicht, zo waarschuwde de Gasunie gisteren. Halverwege volgend jaar zal de gasprijs per kubieke meter bijna een gulden bedragen, terwijl dat medio 2000 nog maar 70 cent was. Gerekend vanaf 1996 zal de gasprijs volgend jaar bijna zijn verdubbeld. Vanaf 1 juli gaat de gasprijs al met 3 cent omhoog.
"Herroepen schorsing Davids uitgesloten"
De tijdbom die al een tijdje onder Oranje tikte, kwam gisteren toch nog onverwacht tot ontploffing. Vanuit Seoel, waar de Confederatie Cup wordt afgewerkt, schorste de FIFA Edgar Davids met onmiddellijke ingang.

Jongetje (9) ontvoerd
De Limburgse politie onderzoekt de ontvoering van de 9-jarige Yung Yang Hu uit Venray. Hij werd woensdag op weg naar school van zijn fiets gesleurd door enkele mannen en meegenomen in een auto.
Jongetje (9) ontvoerd
'Liefdesaansteker' 'Liefdesaansteker'
Frankrijk maakt zich op voor een nieuwe rage. Binnenkort wordt het land overspoeld met miljoenen wegwerpaanstekers die behalve een sigaret ook het hart in vuur en vlam moeten gaan zetten. "Aanstekers voorzien van een liefdescode", zo luidt het nieuwe concept van de Franse fabrikant Bic. Door zijn aanstekers in een bepaalde kleur te kiezen, kan de gebruiker daarmee zijn amoureuze gemoedstoestand tonen. Donkerblauw staat voor trouw aan de partner, terwijl gifgroen symboliseert rijp te zijn. Roze staat gelijk aan een flirt, die op meer kan uitdraaien. Lichtblauw wil zeggen: laat me met rust.

Benzineprijs zakt vier cent
Marktleider Shell heeft de benzineprijzen opnieuw met vier cent per liter verlaagd.
Lompheid in de etalage van de Bijenkorf
Hondenpoep, voordringende mensen in tram of trein, harde muziek. Binnenkort zijn deze en andere ergernissen in de etalages van de Bijenkorf in vijf steden te zien.
Lompheid in de etalage van de Bijenkorf
Verpleegstersblouse schijnt niet meer door
Verpleegsters zijn eindelijk verlost van de door hen zo vaak verguisde doorschijnende kleding. De Twentse producent van beroepskleding, EHCO-KLM in Enschede, heeft een nieuwe stof ontwikkeld, waardoor het vrijwel onmogelijk wordt door de witte uniformen heen te kijken.

Baggerdivisies Ballast Nedam en HBG samen
Bouwbedrijf HBG is van plan zijn baggerpoot HAM samen te voegen met de baggerdivisie van Ballast Nedam. Hiermee veegt HBG het voor aandeelhouders veel aantrekkelijker bod van EUR570 miljoen op HAM, dat concurrent Boskalis onlangs bekend maakte, van tafel.
vr 1 juni 2001