De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
do 12 april 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De verloving
Fiscus 2001 
Scorebord 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Koopjesjager 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
De Krant
Ook in Friesland mkz
Ook in Friesland mkz
De export van ondermeer vers vlees en melkproducten van evenhoevige dieren is vanwege een uitbreiding van mkz stilgelegd. Gisteravond laat werd een tweede geval in Friesland geconstateerd, nadat 's ochtends al een besmetting in Ee was ontdekt.
Uitbraak mkz komt in Ee hard aan
Uitbraak mkz komt in Ee hard aan
Het Friese gehucht Ee is zwaar aangeslagen door de mkz-uitbraak aldaar. Ongeloof en paniek overheerst onder de bewoners. De Friese commissaris van de Koningin Ed Nijpels sprak over "een zwarte dag."
Man (80) afgetuigd om 2 eieren
Een 80-jarige inwoner van Wijchen is gisteren in Beuningen tijdens een ruzie om twee eieren ongenadig mishandeld. De hoogbejaarde was op een recreatieterrein aan de Viacarystraat kippen aan het voeren. Plotseling kwam een man opdraven die hem woedend beschuldigde van de diefstal van de eieren. De woesteling greep hem beet en smeet hem op de grond.
Kooplust kent geen grenzen
Nederlanders trekken een recordbedrag uit van ruim 1,150 miljard gulden voor de komende paasviering.

PSV op koers<BR>voor dubbel PSV op koers
voor dubbel

In deze fase van de competitie, als de prijzen verdeeld gaan worden, telt alleen het resultaat. Erik Gerets schaamt zich er niet voor. Op sobere wijze drong PSV gisteravond door tot de eindstrijd van het nationale bekertoernooi.
TREINVERKEER OPNIEUW LAMGELEGD
TREINVERKEER OPNIEUW LAMGELEGD
Het treinverkeer ligt vandaag voor de derde keer binnen een week plat. Deze keer is het de achterban van de radicale vakbond VVMC die het werk voor 24 uur neerlegt. De VVMC hoopt de NS ertoe te bewegen het gewraakte rondje om de kerk alsnog naar de prullenbak te verwijzen.
Sportramp: 47 doden Sportramp: 47 doden
Bij een voetbalstadion in Johannesburg zijn gisteravond minstens 47 doden gevallen in het gedrang voor de wedstrijd tussen de Kaizer Chiefs en Orlando Pirates, de twee topploegen van Zuid-Afrika. Onder de slachtoffers bevonden zich vrouwen en jonge kinderen.


'Aussies' scoren: 31-0
Australië is wel heel imponerend aan het kwalificatietoernooi voor het WK 2002 begonnen.
Verdenking Boonstra hangt af van relatie
Het onderzoek naar de mogelijke strafbare handel in aandelen van Endemol door Philips-topman Cor Boonstra lijkt zich te richten op de vraag of hij destijds een relatie had met Endemol-commissaris Sylvia Tóth.
Verdenking Boonstra hangt af van relatie
Uitweg in conflict China-VS
Uitweg in conflict China-VS
Met de excuses van de Verenigde Staten en de daaropvolgende Chinese aankondiging dat de 24 Amerikanen die na een botsing met een Chinese straaljager al elf dagen worden vastgehouden, huiswaarts mogen keren, is voorlopig de angel uit het conflict tussen de twee grootmachten gehaald.
ECB houdt rente onveranderd
President Duisenberg van de ECB heeft gisteren niet toegegeven aan de hoog opgelopen druk om de rente te verlagen. De ECB vindt de inflatierisico's nog te hoog. Tegen de verwachting in hield Duisenberg de rente op 4,75%.

do 12 april 2001