De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 24 oktober 2001  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
VS onder vuur
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
Nice2Meet 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Abonneeservice 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 

Boer verjaagt zwijnen met Britney Boer verjaagt zwijnen met Britney
Duitse boeren zijn erachter wat ze het beste kunnen doen tegen een plaag wilde everzwijnen: de muziek van tieneridool Britney Spears opzetten. Neerschieten van de dieren is geen optie omdat ze beschermd zijn. Dit meldt de Britse internetnieuwsdienst Ananova.
Boer verjaagt zwijnen met Britney
Witte Huis mogelijk doelwit antrax
Witte Huis mogelijk doelwit antrax
Het Witte Huis is nu ook mogelijk tot doelwit gekozen in de antraxterreur. De dodelijke miltvuurbacterie is aangetroffen op een postafdeling van een luchtmachtbasis waar brieven aan het Witte Huis worden behandeld. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat in het Witte Huis zelf geen antrax is gevonden. Het personeel wordt onderzocht en mogelijk behandeld met antibiotica.

Koersk los in dok
De Russische kernonderzeeër Koersk ligt sinds gisteren los in het marinedok bij Moermansk. Het bergingsponton Giant-4 heeft z'n macabere lading prijsgegeven en is het droogdok uitgesleept.
Koersk los in dok Met tank naar café
De Griek Alexandros Mitrakas houdt er niet van te worden weggestuurd. De 22-jarige jongeman besloot het er dan ook niet bij te laten zitten toen hij wegens ruw gedrag uit een café was gezet.
Beroep Bouterse verworpen
De veroordeling van de Surinaamse ex-legerleider Desi Bouterse is onherroepelijk geworden.

Vingers geven de kans
op een hartaanval aan

Door op jonge leeftijd de lengte van vingers met elkaar te vergelijken kunnen artsen vaststellen welke jonge jongens later in het begin van hun volwassenheid een verhoogd risico lopen een hartaanval te krijgen.

Defensie betaalt mee aan
Frans militair project

Defensie wil 100 miljoen meebetalen aan een Frans project voor onbemande verkenningsvliegtuigjes. In ruil hiervoor verwacht de Nederlandse krijgsmacht een aantal van deze 'drones' te mogen gebruiken voor vredesoperaties.
Smit voor bergen van naftatanker naar Brazilië
Het bedrijf Smit Internationale heeft een bergingsploeg naar Brazilië gestuurd om een op de rotsen vastgelopen tanker met 22 miljoen liter nafta bergen.
IRA begint met ontwapening
Katholieken en protestanten in Noord-Ierland spreken van "een historische dag" nu het Ierse Republikeins Leger (IRA) is begonnen zich daadwerkelijk van zijn wapens te ontdoen.
IRA begint met ontwapening
Antraxaffaire breidt zich als olievlek uit Antraxaffaire breidt zich als olievlek uit
Na de dood van de 2 postbeambten, is nu ook een medewerkster van de post in New Jersey geveld door de meest ernstige vorm van miltvuur. Gevreesd wordt dat zij de bacterie op haar werk heeft ingeademd.
Israël verwerpt eis Amerikanen
Shimon Peres heeft na een ontmoeting met Colin Powell gezegd dat Israël de Palestijnse gebieden pas weer verlaat als de plegers van de aanslag op minister Zeevi zijn gearresteerd. Daarmee schoof Israël de eis van de Amerikanen afgelopen maandag van tafel om zich onmiddellijk en definitief uit Palestijnse gebieden terug te trekken. Gisteren kwamen weer twee Palestijnen om het leven door Israëlische kogels.
Israël verwerpt eis Amerikanen
Leger Bin Laden is danig verzwakt Leger Bin Laden is danig verzwakt
Het terreurleger van Osama bin Laden is danig verzwakt na de vernietiging van alle tot nog toe geïdentificeerde trainingskampen in Afghanistan. Het gaat om negen bases.
Overspelige man geen terrorist
De angst voor terrorisme is een overspelige zakenman uit Milaan duur komen te staan. De man ging zo op in een geheim uitje in het Noord-Italiaanse Crema dat hij daar zijn koffer uit het oog verloor.

Koe met lichttherapie
sombere winter door

Koeien hebben net als mensen baat bij wat extra licht tijdens de donkere wintermaanden. Koeien produceren meer melk wanneer hun stallen kunstmatig worden verlicht.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.