De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
za 11 augustus 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 

Gewonde dochter op begrafenis familie Gewonde dochter op begrafenis familie
Het Nederlandse gezin Schijveschuurder dat donderdag bij een zelfmoordaanslag in Jeruzalem om het leven is gekomen, is gisteren onder massaal eerbetoon begraven.
Israël neemt Orient House in
Israël neemt Orient House in
Als reactie op de bomaanslag in een stampvol restaurant in Jeruzalem waarbij naast de dader 14 slachtoffers vielen, bezetten Israëlische politieagenten het hoofdkantoor van de PLO, de Palestijnse organisatie van Jasser Arafat.

Saaie broer moet erfenis Castro redden Saaie broer moet erfenis Castro redden
President Fidel Castro van Cuba viert maandag zijn 75e verjaardag. Het is de vraag wat er zal gebeuren indien Fidel zou komen te overlijden. Fidels broer, de 70-jarige Raul, maakt kans hem dan op te volgen.
IJsje voor ijsbeer
IJsbeer Arki probeert een hap te nemen uit een ijsblok in de Brookfield Zoo in de Amerikaanse stad Chicago. Hij kreeg het ijsblok omdat de temperaturen al dagenlang tropische waarden haalden.
IJsje voor ijsbeer 'Vlaanderen vol met flitspalen'
De Vlaamse verkeersminister Steve Stevaert wil Vlaanderen volbouwen met flitspalen om het notoire gejakker van de Belgische automobilisten af te remmen.

Drie kinderen verdronken
Drie kinderen zijn in Longview, verdronken in een zwembad dat zo vies was, dat zelfs de politie moeite had hen te vinden.
Bush vermijdt valkuilen bij stamcel-besluit Bush vermijdt valkuilen bij stamcel-besluit
De beslissing van de Amerikaanse president George W. Bush om overheidsgeld te verstrekken voor een beperkt onderzoek op embryonale stamcellen, heeft in de VS tot verdeelde reacties geleid. Vooralsnog lijkt Bush politieke valkuilen te hebben vermeden bij zijn belangrijkste beleidsbeslissing tot nog toe. Opiniepeilingen wijzen uit dat 50 procent van de Amerikanen Bush' besluit steunt.
Dood militairen zet akkoord Macedonië op helling
De ondertekening van een vredesakkoord in Macedonië, die is gepland voor maandag, lijkt gisteren na de dood van acht militairen een wassen neus. Woensdag waren al tien soldaten door etnisch Albanese rebellen omgebracht.

Weg vrij voor tribunaal in Cambodja
De weg lijkt vrij voor de berechting van de verantwoordelijken van een van de grootste menselijke tragedies van de twintigste eeuw: de 'killing fields' in Cambodja. De koning van Cambodja, Norodom Sihanouk bekrachtigde gisteren een wet met deze strekking.
Procesdossiers tegen Jesus Gil verdwenen
Naar pas gisteren bekend is geworden zijn minstens tien complete dossiers voor processen tegen de omstreden burgemeester van Marbella, Jesus Gil, spoorloos verdwenen. Het gaat om strafzaken wegens verduistering van gemeentegelden, wanbeleid, oneigenlijke gemeentesubsidies, corruptie en illegale bouwvergunningen. De lijvige dossiers zijn in de loop van juli gestolen bij drie rechtbanken in Marbella.
Procesdossiers tegen Jesus Gil verdwenen

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.