De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
ma 16 juli 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Tour de France 2001 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
De Krant
Uitbater Chinees restaurant vermoord
De 45-jarige uitbater van het Chinese restaurant De Chinese Muur in Haaren is zaterdagnacht in zijn zaak doodgestoken. Zijn vrouw raakte zwaargewond. De politie heeft voorlopig een verdachte aangehouden.
Uitbater Chinees restaurant vermoord
Duitse heli redt baby in Drenthe
Een Duitse traumahelikopter is ingezet om in Meppel het leven van een acht maanden oude baby te redden. In ons eigen land is een aantal traumaheli's gestationeerd, maar die mochten de lucht niet meer in omdat het dagelijks toegestane aantal vluchten al was bereikt.

Dekker pakt ritzege in Tour
Erik Dekker was opnieuw de grote man in de Tour de France. Was hij vorig jaar goed voor drie schitterende etappezeges, dit weekeinde ging hij rustig door op die ingeslagen weg van grote Toursuccessen. In het ijskoude Jurastadje Pontarlier won Dekker de eindsprint van een kopgroep en daarmee zette hij een kroon op een dag keihard werken. Servais Knaven completeerde het Hollandse Dagje in de Tour met een fraaie derde plaats. Bram de Groot, die ook met grote voorsprong op het peloton eindigde, staat in het algemeen klassement als beste Nederlander op de derde plaats. Het peloton kwam op ruim 30 minuten achterstand binnen.
Dekker pakt ritzege in Tour
Achter finish in Colmar stroomde bloed Achter finish in Colmar stroomde bloed
Een half uur na de huldiging van ritwinnaar Laurent Jalabert veranderde de finishboulevard van de etappe van zaterdag in Colmar in een noodhospitaal. Een automobilist reed in volle vaart op het publiek in.
Russen laten reis van De Velde stranden
Het prestigieuze plan van Henk de Velde om als eerste zeiler ter wereld de Noordelijke IJszeeën te passeren, lijkt vroegtijdig gestrand te zijn. De Russen weigerden toestemming de reis vanuit Moermansk voort te zetten.
Russen laten reis van De Velde stranden
Kerkdienst op kermis in Utrecht
Kerkdienst op kermis in Utrecht
Twee nonnen luisteren in een botsautootje naar bisschop Simonis die de mis leidt op de Piekenkermis in Utrecht. Bisschop Simonis sprak de misgangers toe in de botsautotent op de Maliebaan. In het kader van het door de Verenigde Naties uitgeroepen jaar van de vrijwilliger benadrukte Simonis het belang van de naastenliefde. Vijfhonderd Utrechters woonden gisterochtend de mis bij.
GVB: metrobestuurders spoorloos
Het Gemeenteververbedrijf in Amsterdam zegt meer dan honderd metrobestuurders 'kwijt' te zijn. Ze staan wel op de loonlijst, maar het is onduidelijk waar ze werken en wat ze doen.
Invalide na 1,5 uur gered
Een 83-jarige inwoonster van Den Bosch heeft zaterdag na een val ruim anderhalf uur op het kerkhof gelegen.

ma 16 juli 2001