De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 26 juni 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
 
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 

Siamese krokodillentweeling Siamese krokodillentweeling
Een medewerker van een dierentuin in Thailand laat de Siamese krokodillentweeling zien, die in Bangkok werd geboren. De diertjes zijn aan de buik met elkaar vergroeid en hebben acht poten en twee staarten.
EU dreigt Skopje met dichtdraaien geldkraan
De Europese Unie heeft de Macedonische regering gisteren duidelijk gemaakt dat het geduld van Brussel op raakt. Als er niet snel een vreedzame, politieke oplossing komt voor het conflict met de etnische Albanezen, gaat de geldkraan dicht.

Geen genade voor moordenaars Geen genade voor moordenaars
De twee moordenaars van de tweejarige peuter Jamie Bulger worden mogelijk deze week uit hun gevangenschap ontslagen. Acht jaar cel hebben zij erop zitten. Vanaf hun tiende jaar hebben Robert Thompson en Jon Venables vastgezeten. Volgens velen krijgen zij ten onrechte hun vrijheid terug.
Geen genade voor moordenaars
Ongelukje
Een Japanse straaljager heeft gisteren tijdens een oefening per ongeluk een parkeerplaats naast de schietbaan onder vuur genomen.

Dure woede
De man van prinses Caroline van Monaco moet 1,5 miljoen gulden boete betalen omdat hij de hoofdredacteur van een krant had uitgescholden.
Kok reikt Polen de hand
Premier Kok heeft gisteren een belangrijk politiek signaal afgegeven door op de brug over de grensrivier de Neisse de burgemeester van de Poolse stad Zgorzelec te ontmoeten.
Kok reikt Polen de hand
Chirac belaagd over peperdure privéreisjes
De Franse president Jacques Chirac is weer in opspraak. Ditmaal is de rechter een onderzoek begonnen naar zijn opmerkelijke reisgedrag tussen 1992 en 1995, toen hij nog burgemeester was van Parijs. Chirac en naaste familieleden hebben in deze periode 800.000 gulden uitgegeven aan reizen. De tripjes naar onder meer de VS, Japan en Mauritius werden gefactureerd onder valse namen en een ficief adres.
Chirac belaagd over peperdure privéreisjes
Mayon blijft onrustig Mayon blijft onrustig
Bewoners van de Filippijnse plaats Ligao-stad maken de weg schoon nadat de vulkaan Mayon zondag tot rust kwam. De Filippijnse autoriteiten waarschuwden echter voor het gevaar van een nieuwe uitbarsting.
Door piercing onder stroom
De 15-jarige Britse tiener Michael Ellison heeft als een wonder boven wonder een stroomstoot van liefst 25.000 volt overleefd.

BETRAPT!
Een man in Aken dacht onbekommerd een bezoek aan een prostituee te kunnen brengen. Zijn vrouw werkte echter in het geheim in het bordeel.
Peru vreest aanslag op Montesinos
De gevluchte ex-directeur van de Peruaanse inlichtingendienst, Vladimir Montesinos (55), is terug in het Andesland. Hem wacht een waslijst aanklachten uiteenlopend van wapen- en drugssmokkel tot het witwassen van cocadollars.
Kofi Annan zet aids in de schijnwerpers
In New York is gisteren de drie-daagse conferentie van de Verenigde Naties over aids begonnen.

Uitwijzing Milosevic
Joegoslavië heeft gisteren de uitwijzingsprocedure voor ex-president Slobodan Milosevic gestart.
Onderzoek: dom na
niets doen op vakantie

Wie lekker niets doet op vakantie wordt er niet slimmer op. Dat zegt de Duitse psycholoog Lehrl, die becijferde dat het IQ van iemand die drie weken luiert met 20 procent achteruit holt.

Israël ontmantelt illegale
woningen op de Westoever

De Israëlische minister van Defensie, Ben-Eliezer, heeft tot woede van de kolonisten aangekondigd 15 illegale 'nederzettingen' op de Palestijnse Westoever te zullen ontmantelen.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.