De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 26 juni 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
De Krant
Onderzoek: dom na niets doen op vakantie
Wie lekker niets doet op vakantie wordt er niet slimmer op. Dat zegt de Duitse psycholoog Lehrl, die becijferde dat het IQ van iemand die drie weken luiert met 20 procent achteruit holt. Lehr adviseert op vakantie actief te blijven, bijvoorbeld door een partijtje te schaken of te kaarten. Ook het aflopen van bezienswaardigheden is goed, zolang de hersenen maar wat te doen hebben.
Onderzoek: dom na niets doen op vakantie
Alarm om halve cent bij euro-omrekening
Alarm om halve cent bij euro-omrekening
Om welgeteld een halve cent slaan de vakcentrale FNV en het College van Belastingadviseurs (CB) alarm bij het kabinet. De onbelaste kilometervergoeding die werknemers van hun baas mogen ontvangen voor zakelijke ritten is al jarenlang 60 cent en wordt per 1 januari 2002 precies 27 eurocent.

Justitie onmachtig in xtc-strijd
Justitie moet vaak 'nee' verkopen als buitenlandse opsporingsinstanties ons land te hulp roepen bij het bestrijden van xtc-handel.

Door piercing onder stroom
De 15-jarige Britse tiener Michael Ellison heeft als een wonder boven wonder een stroomstoot van liefst 25.000 volt overleefd.
BETRAPT!
Een man in Aken dacht onbekommerd een bezoek aan een prostituee te kunnen brengen. Zijn vrouw werkte echter in het geheim in het bordeel.

Tropische dag<BR>met 32 graden Tropische dag
met 32 graden

Nederland staat vandaag een tropische dag te wachten. Veel landgenoten zullen dan ook verkoeling zoeken aan zee of in de bossen. Volgens weerbureau HWS zal het kwik stijgen tot zo'n 30 graden.
Nijmeeegse ambtenaren op hete kolen
Zeker 30 ambtenaren van de gemeente Nijmegen hebben verbrande voeten opgelopen na het lopen over gloeiende kolen. De ambtenaren kregen tijdens een dagje teambuilding de gelegenheid om over gloeiend houtskool te lopen.

Dader aanslag op burgemeester van Stede Broec
Justitie in Alkmaar heeft een nieuwe compositiefoto beschikbaar gesteld van de dader van de op 17 april gepleegde aanslag op burgemeester Jan Haanstra van de Noord-Hollandse gemeente Stede Broec.
Wensenlijst te hoog gegrepen
Wensenlijst te hoog gegrepen
Wim van Hanegem zal niet verder gaan als trainer van Sparta. Het afscheid van Ali Elkhattabi, Dennis de Nooijer, Humphrey Rudge en het dreigende vertrek van David Mendes da Silva kan niet voldoende worden opgevangen door de club. Weliswaar komen Bouchiba, Blinker en wordt Nieuwenburg nog een jaar van Ajax gehuurd, maar het verzekerde Sparta allerminst een zorgeloos verblijf in de KPN Eredivisie.
di 26 juni 2001