De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
do 31 mei 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Prijsvergelijker 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Praat mee over het examen
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

Weinig bekijks voor De Leeuw
Zelden zal Paul de Leeuw tijdens een optreden zo weinig publiek hebben gehad als gisteren in Amsterdam. Het mini-concert dat De Leeuw gisterochtend bij de afslag S117 van snelweg A10 hield trok namelijk vrijwel geen bekijks.
Weinig bekijks voor De Leeuw
Successieheffing partner vervalt
Getrouwde stellen en andere officieel samenwonenden hoeven straks geen successiebelasting meer te betalen indien hun partner overlijdt en een forse erfenis achterlaat.
Willem-Alexander dol op e-mailen
Willem-Alexander dol op e-mailen
Koningin Beatrix maakt sporadisch gebruik van het internet. Dat valt op te maken uit de woorden van prins Willem-Alexander gisteren na afloop van de presentatie van het platform Internet voor Alledag waarvan hij voorzitter is.

Roos even terug in GTST Roos even terug in GTST
Het is één der best bewaarde geheimen gebleven van soapland, maar totaal onverwacht zal Guusje Nederhorst (Roos), die eerder uit de serie Goede Tijden Slechte Tijden verdween, vanavond terugkeren. Guusje zal in de twee laatste afleveringen van dit seizoen vanavond en morgen haar comeback maken als een 'engel'. Dat is ook de enige manier, aangezien zij eerder in de serie is overleden...

Primeur voor Schiphol
Schiphol heeft met de mogelijkheid om taxfree te winkelen via internet een wereldprimeur.
Coating tegen infectie van implantaten
Een Groningse onderzoeker heeft een beschermlaagje ontwikkeld dat contactlenzen en implantaten beschermt tegen bacteriële infecties. De helft van de infecties kan zo worden voorkomen.

OM ondervraagt Van Inkel na flitspalenactie
De oproep van radiopresentator Jeroen van Inkel op Veronica FM om in het hele land flitspalen te vernietigen komt de populaire discjockey mogelijk duur te staan.
Elektronische mepper tegen insecten Elektronische mepper tegen insecten
Acht Twentse studenten hebben een elektronische vliegenmepper geïntroduceerd die een dodelijk wapen vormt in de strijd tegen de aanhoudende overlast door vervelende insecten.
FIOD laat Ajacieden weer gaan
Alle verdachten in de FIOD-zaak tegen Ajax en NAC zijn gisteravond vrijgelaten. Ajax-penningmeester Arie van Os was de eerste, gevolgd door oud-directeur van Ajax Maarten Oldenhof en spits Shota Arveladze.
FIOD laat Ajacieden weer gaan
Zwart geld overspoelt banken
Vanuit het buitenland komen steeds meer biljetten van ƒ1000 terug. Het gaat om geld dat op buitenlandse banken is gezet en daarna via het internationale circuit terugkomt bij Nederlandse banken. In bancaire kringen gaat men ervan uit dat het vooral om zwart geld gaat.
Prince de Lignac overleden Prince de Lignac overleden
Bram van Leeuwen, oftewel de Prince de Lignac, is afgelopen weekeinde overleden aan boord van zijn droomjacht de New Horizon L. Hij laat miljoenen na voor de bouw van speciale kindertehuizen.
'Mol' dwarsboomt politie-onderzoek
Een groot justitieel onderzoek naar een criminele organisatie dreigt stuk te lopen door een omvangrijk 'lek' bij politie en/of justitie in Amsterdam.
Heftig debat over lot van gedeeltelijk arbeidsongeschikten
Heftig debat over lot van gedeeltelijk arbeidsongeschikten
Het eindrapport van de commissie-Donner ontketent een heftige politieke discussie over het lot van gedeeltelijk arbeidsongeschikten, die in het plan uit de wao worden gezet.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.