De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
za 21 april 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Prijsvergelijker 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

Hoogeveense buurt in ban gifmenger Hoogeveense buurt in ban gifmenger
Honden- en kattenbezitters in de buurt van de Hoogeveense Schutstraat houden hun huisdieren angstvallig binnen nadat binnen een dag twee honden en een kat zijn vergiftigd.
Kluisjeskraak bij ING Bank in Driebergen
Bij de ING Bank in Driebergen zijn vorige maand tijdens een verbouwing van de bank vrijwel alle aanwezige kluisjes gekraakt, waarbij naar schatting voor miljoenen guldens aan geld en sieraden zijn verdwenen.
Aruba loopt uit voor kroonprins
Prins Willem-Alexander bezoekt het olympisch zwembad van Savaneta op Aruba waar hij uitleg kreeg over het schoolzwemmen op het eiland. De kroonprins werd tijdens de eerste dag van zijn bezoek warm onthaald.
Aruba loopt uit voor kroonprins

Vrouw (49) bevalt plotseling van baby
Een wonderbaby, zo noemen Klaas (52) en Majella (49) Kuiken hun baby'tje Maike Jildou, dat totaal onverwacht werd geboren in hun boerderij in het Friese gehucht Roptasyl, bij de Waddenzeedijk.
Vrouw (49) bevalt plotseling van baby

WK 2002 bij NOS
De NOS heeft de uitzendrechten bemachtigd voor het WK Voetbal 2002 dat in Azië wordt gehouden.
Compositietekening dader aanslag verspreid Compositietekening dader aanslag verspreid
De politie heeft gistermiddag in de omgeving van de woning van burgemeester Jan Haanstra van Stedebroec een compositiefoto verspreid van de dader van de aanslag van dinsdagavond jongstleden. De tekening is gemaakt aan de hand van verklaringen van het 64-jarige slachtoffer, die de schutter recht in het gezicht keek toen hij op hem schoot. Het zou gaan om een circa 20-jarige man met donkerblond haar.

Politie Amsterdam pakt
verkeerszondaars aan

Politie en het openbaar ministerie (OM) in Amsterdam slaan de handen ineen om verkeerszondaars in de hoofdstad harder aan te pakken. Verkeersregels in de hoofdstad worden waar nodig gewijzigd.

Koninginnedag onzeker
De viering van Koninginnedag in Meppel en Hoogeveen, waar koningin Beatrix, kroonprins Willem-Alexander, zijn verloofde Máxima en andere leden van de koninklijke familie op maandag 30 april een bezoek zouden brengen, staat op losse schroeven.

Werkstraf na middelvinger
Een 16-jarige uit de Achterhoek heeft een werkstraf van 20 uur gekregen voor het opsteken van zijn middelvinger.
Superei van Johanna de kip
Trots is Bert van Damme uit Hengsdijk. Op zijn Barnervelder kip Johanna. Zo'n superei zie je dan ook niet elke dag. Toen het ei werd gewogen bleef de weegschaal steken op 141 gram. Een normaal ei weegt tussen de 60 à 70 gram. Van Damme heeft 25 kippen rondscharrelen. Alle kippen leggen elke dag een ei, behalve Johanna, die doet er twee dagen over. Wellicht dat ze daarom groter zijn?
Superei van Johanna de kip
'Experiment liep een beetje uit de hand' 'Experiment liep een beetje uit de hand'
Medewerkers van de Rijksdienst voor de keuring van Vee en Vlees (RVV) zijn donderdagavond betrapt toen ze illegaal mest aan het overpompen waren tussen twee tankauto's bij een afvalverwerkingsbedrijf in IJsselmuiden. Daarbij werd 30 ton mest vermengd met salpeterzuur. Wegens explosiegevaar is het werk stilgelegd. Volgens een RVV-woordvoerder was er sprake van een proef die een beetje uit de hand was gelopen.
Japanse prins bij huwelijk Constantijn
De Japanse prins Akishino, de jongste zoon van keizer Akihito, woont 19 mei het huwelijk bij van prins Constantijn en Laurentien Brinkhorst.
Japanse prins bij huwelijk Constantijn Puistenkoppen niet welkom bij Landmacht
Jongeren die belangstelling hebben voor een baan binnen de Koninklijke Landmacht blijken te worden afgekeurd als ze stevig onder de puistjes zitten.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.