De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
ma 24 september 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
VS onder vuur
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Abonneeservice 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

PRINSES MARGARITA GETROUWD PRINSES MARGARITA GETROUWD
De oudste dochter van prinses Irene, prinses Margarita, is afgelopen zaterdag in het Zuid-Franse Auch getrouwd met Edwin de Roy van Zuydewijn. Bij het huwelijk was haar vader de grote afwezige.
Toeslag van ƒ25,- op vakantievlucht
De vliegprijzen van alle Nederlandse luchtvaartmaatschappijen worden fors hoger als gevolg van de terreuraanslagen in de Verenigde Staten. Passagiers gaan voor vluchten naar de VS en het Midden-Oosten tot enkele honderden guldens meer betalen en ook vakantievluchten worden per direct met een terreurtoeslag van circa ƒ25 belast.
Katwijk rouwt na de dood van Stephan
Een monument van bloemen voor het VVV-gebouw in Noordwijk markeert de plek waar zaterdagmorgen de zestienjarige Stephan Hendrixe uit Katwijk door messteken om het leven is gekomen.
Katwijk rouwt na de dood van Stephan

Politiek valt over advertentie met anti-geweld-taal
Een waarschuwing van allerlei zeer uiteenlopende organisaties voor een escalatie van geweld na de terreuraanslagen in de VS, is bij regeringspartij VVD zeer slecht gevallen. Ook premier Kok liet zich er kritisch over uit.

In heel Nederland een
aantal kleine incidenten

Na de terreuraanslagen van 11 september in de Verenigde Staten baren ook alsmaar toenemende kleine excessen in ons land de nodige zorgen. De afgelopen tien dagen is sprake geweest van enkele tientallen incidenten.
Cohen: Sfeer van wantrouwen in hoofdstad Cohen: Sfeer van wantrouwen in hoofdstad
Burgemeester Cohen van Amsterdam is van mening dat er in de hoofdstad een gevoel van wantrouwen is ontstaan tussen allochtonen en autochtonen. Vooral moslims worden gezien 'als vreemden tussen ons'. Hij zei dit gisteren in de door hem uitgesproken Abel Herzberg-lezing in Amsterdam. Cohen vindt het jammer dat er teveel nadruk ligt op de problemen bij allochtonen.

Arts plakt gaslek met pleister
Een huisarts uit Krommenie heeft een lekgestoten gasleiding tijdelijk gerepareerd met een flinke pleister.
Peter een van de slachtoffers?
De politie is ingelicht omdat de familie van Peter Verweij (21) uit Tilburg vreest dat hij betrokken zou kunnen zijn bij de ramp in de VS.
Zoon voor Marco en zijn Leontien Zoon voor Marco en zijn Leontien
Marco Borsato en Leontien Ruiters hebben een tweede zoon gekregen.
Rond de veertig Nederlanders vermist in NY
Het ministerie van Buitenlandse Zaken speurt naar ongeveer veertig Nederlandse vermisten na de terreuraanslagen in New York en Washington.

Nep-collecte voor ramp in New York
In het Achterhoekse Silvolde en Terborg zijn afgelopen weekeinde twee nep-collectanten actief geweest die de deuren langs gingen om geld op te halen voor de ramp in New York.
Tweelingen strijden om filmrol
Tien tweelingen hebben op de eerste castingdag voor de nieuwe film De Kameleon gestreden om de hoofdrol. Een blonde tweeling met blauwe ogen moet de rollen van Hylke en Sytze Klinkhamer spelen.
Tweelingen strijden om filmrol
Tijger in de auto...
De politie heeft gisterochtend in Hilversum een 40-jarige door cocaïne verdwaasde automobilist uit Bussum aangehouden. De man meende dat er een tijger in zijn auto zat.

Net zo druk op de weg
als anders

Weinig Nederlanders hebben zich iets aangetrokken van de Europese autovrije zaterdag. Op de wegen was het net zo druk als anders.
Kleine Anna gedoopt Kleine Anna gedoopt
De dochter van prins Maurits en prinses Marilène is gisteren in de Amsterdamse Obrechtkerk gedoopt. Bij de plechtigheid was naast de grootouders van de bruid en bruidegom ook koningin Beatrix aanwezig.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.