De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 28 augustus 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Elite Model Look 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 

Vertrek Dudek naar Liverpool lijkt rond Vertrek Dudek naar Liverpool lijkt rond
Twee maanden later dan verwacht vertrekt Feyenoord-doelman Jurek Dudek waarschijnlijk alsnog naar Engeland. Niet naar Arsenal, maar naar Liverpool. De transfer is zo goed als rond.
Stille Kracht met goud beloond
Stille Kracht met goud beloond
In een geweldige ambiance kreeg Johann Vogel, de stille kracht van PSV, gisteren in de Hilversumse Studio 21 de Gouden Schoen uitgereikt uit handen van zijn jeugdvriend Angelo Semerano.

Aanloop zonder zorgen voor Van Gaal Aanloop zonder zorgen voor Van Gaal
Louis van Gaal klonk opgelucht, zelfs blij bij de bekendmaking van de selectie van het Nederlands elftal voor de cruciale ontmoeting tegen Ierland aanstaande zaterdag. Vier dagen later staat in Eindhoven de WK-kwalificatie-interland tegen Estland op het programma. "Ik ben zelfs een gelukkige bondscoach, omdat ik met zo weinig afvallers te maken heb. Dat was in het verleden altijd anders."
Jong Oranje door bij gelijkspel
Jong Oranje heeft aan een gelijkspel tegen Ierland voldoende om het EK te halen als nummer twee in groep 2.

Rustpauze voor Gabriela Szabo
De Roemeense atlete Gabriela Szabo heeft een rustpauze tot volgend jaar ingelast. De wereldkampioene op de 1500 meter en olympisch kampioene op de 5000 meter is oververmoeid. Szabo neemt volgende maand niet deel aan de Good Will Games in Brisbane en de Grand Prix-finale in Melbourne. De loopster zou last hebben van haar heupen.
Rustpauze voor Gabriela Szabo
Oremans boekt krappe zege tegen Gubacsi
Zij denkt aan stoppen en houdt het inderdaad eind 2002 voor gezien. Maar Miriam Oremans wil haar huid tot die tijd zo duur mogelijk blijven verkopen. En ze heeft haar verblijf op het stikbenauwde Flushing Meadows weten te rekken door te winnen van Zsofia Gubacsi.

EBBC contracteert drie internationals
Profbasketbalclub EBBC Den Bosch heeft voor het komend seizoen de drie internationals Marcel Huijbens, Daniel Jones en Angelo Flanders vastgelegd. Verder heeft de club overeenstemming bereikt met de Amerikaan Ed Norvell en talenten Jouke Pots, Bob Frederiks en Bas Mutsaards.
Dekker topfavoriet in Ronde van Nederland Dekker topfavoriet in Ronde van Nederland
Erik Dekker, wie anders? Met deze kop wordt op pagina 19 van het rondeboek van de Ronde van Nederland uitvoerig stilgestaan bij de eindoverwinning van Dekker in de 40e editie. Twaalf maanden later stond de tijd in sportpaleis Ahoy' even stil. Opnieuw is Dekker de huizenhoge favoriet om zaterdagmiddag vanuit Landgraaf met een oranje trui naar huis te rijden.
Vorstelijk afscheid voor 'Mister PSV'
Onder massale belangstelling en in een zee van bloemen is gistermiddag een van Eindhovens meest kleurrijke miljonairs, zonnebrillenkoning en 'Mister PSV' Eddy Dubbelboer (41) begraven.
Vorstelijk afscheid voor 'Mister PSV'
Stam heeft boek Manchester United gesloten Stam heeft boek Manchester United gesloten
Rechtop verscheen de Voetballer van het Jaar 1997 gisteren op het Voetbalgala ter ere van de winnaars van 2001. Ongebroken na het gedwongen vertrek bij Manchester United en de warme ontvangst bij zijn nieuwe werkgever Lazio Roma. De Italiaanse topclub had een overvol programma voor de duurste verdediger uitgestippeld, maar om vier uur 's middags wilde Stam per se vliegen zodat hij als ex-winnaar van de Gouden Schoen op tijd in Hilversum arriveerde.
Van Gaal als vaste gast bij Studio Sport
Louis van Gaal wordt vaste gast bij NOS Studio Sport. Eens per maand zal de bondscoach in de nieuwe rubriek Op de helft van de tegenstander zijn visie op het voetbal geven en zijn eigen werk als teambuilder in het bijzonder.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.