De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
do 9 augustus 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 

Belmondo (68)
naar ziekenhuis

De Franse film- en theaterster Jean-Paul Belmondo heeft gisteren waarschijnlijk een hersenbloeding gehad en is per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Bastia.
Belmondo (68)<BR>naar ziekenhuis Kinderen in
stukken gehakt

Vijf broers en zussen, variërend in leeftijd tussen drie en tien jaar, zijn in Papoea-Nieuw-Guinea in stukken gehakt gevonden op een speelplaats.
'Partijen in Macedonië achter nieuw akkoord'
Ondanks de dood van tien Macedonische soldaten op 15 kilometer van Skopje, hebben de vredesbesprekingen tussen de Macedonische en etnisch Albanese partijen in Ohrid geleid tot een akkoord.

Khatami beëdigd Khatami beëdigd
De populaire Iraanse president Mohammad Khatami (57) heeft gisteren voor de tweede keer de eed als president van Iran afgelegd met de belofte dat hij zijn beleid voor hervormingen zal doorvoeren.
Weer ongeval tunnel
Opnieuw heeft een verkeersongeluk in een tunnel in Oostenrijk mensenlevens geëist. Bij een botsing in de Ambergtunnel kwamen drie mensen om en raakten vier personen gewond.
Noodweer China
Zware regenval heeft geleid tot fatale landverschuivingen in het noordoosten van China.
Vakantiekamp
Zuid-Koreaanse vrouwen kruipen in uniform door de modder tijdens een marine-vakantiekamp.
Vakantiekamp
Politiechef geeft onnodig geweld tijdens G-8-top toe
De nationale politiechef van Italië Gianni De Gennaro, heeft gisteren toegegeven dat verschillende agenten hun boekje te buiten zijn gegaan ten opzichte van demonstranten.

Noorwegen wil naam en foto kleine crimineel in krant
Kleine criminaliteit moet op een effectievere manier worden bestraft, bijvoorbeeld door publicatie van de naam en foto van de dader in de krant. Dat wil de Noorse minister van Justitie.
Wereldwandeling
De 18-jarige Sylvian Quenel uit Frankrijk staat voor de Acropolis in Athene. Quenel maakt ter promotie van het milieu een voetreis over de wereld. In 6,5 jaar wil hij de monstertocht afleggen.
Wereldwandeling Fatale rijstebrij
Een etentje van twee groepen gangsters in India heeft zeker twintig leden van een van de bendes het leven gekost. Zij kregen vergiftigde rijstebrij voorgezet en werden later in de rivier gegooid.

Noodtoestand Kasjmir
De Indiase regering heeft gisteren de noodtoestand afgekondigd voor het overgrote deel van Kasjmir.
Taliban ongenaakbaar Taliban ongenaakbaar
Diplomaten en VN-vertegenwoordigers hebben er bij de Afghaanse heersers de afgelopen dagen sterk op aangedrongen 24 hulpverleners van de Duitse hulporganisatie 'Onderdak Nu' los te laten.
FBI: uitleg geven
over afluistermethode

De FBI moet opheldering geven over de omstreden opsporingsmethode waarbij toetsenborden van computers kunnen worden 'afgetapt'. Dit heeft een rechter bepaald.
Kip met vier poten
Op de boerderij van Gery Beernaert uit het Vlaamse Reningelst loopt een wel heel vreemde kip rond: het dier heeft namelijk maar liefst vier poten. Volgens boer Beernaert een absoluut unicum.
Kip met vier poten Indiase Romeo en Julia
Een jong stel in Noord-India heeft hun liefde met de dood moeten bekopen omdat zij van verschillende kasten waren, en de dorpelingen gekant waren tegen hun relatie, zo meldden verschillende Indiase kranten.
Witte haaienalarm in Zuid-Italië
Op verschillende plekken langs de kust van Zuid-Italië is sinds gisteren een haaienalarm van kracht. Bij Taranto en Ancona werden haaien gezien.
Sinn Fein: 'N-Ierse
regering op breken'

Sinn Fein-leider Adams gelooft dat de Noord-Ierse coalitieregering van protestanten en katholieken op het punt van breken staat.
Israël en Turkije
eens over wapens

De Turkse premier Ecevit heeft met de Israëlische premier Sjaron afspraken gemaakt over verdere samenwerking tussen beide landen.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.