De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
do 9 augustus 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 

Erik Gerets verlengt contract met PSV Erik Gerets verlengt contract met PSV
Tijdens de open dag van PSV werd bekendgemaakt dat trainer Erik Gerets met ingang van 1 juli 2002 via een contract voor onbepaalde tijd aan de landskampioen verbonden zal blijven.
Celtic maatje te groot voor Ajax
Celtic maatje te groot voor Ajax
Over en sluiten. Gedragen door een berg naïviteit en met een berg boter op het hoofd liet Ajax zich gisteren in de derde voorronde van de Champions League met 3-1 afslachten door Celtic.

Chiel Warners zestiende Chiel Warners zestiende
Het elfde onderdeel van de tienkamp was het allerzwaartse voor Chiel Warners. Tijdens de ereronde van alle tienkampers moest hij diverse malen worden bijgestaan door vrijwilligers van de organisatie.
Roda haalt Lachambre
Roda JC is vrijwel rond met de Belgische verdediger Lachambre. Eind deze week komt hij op proef.

Ethiopische nachtmerrie voor Radcliffe Ethiopische nachtmerrie voor Radcliffe
Op de openingsdag van de WK atletiek in Edmonton werd vrijdag de marathon gewonnen door Gezahegne Abera, drie andere Ethiopiërs eindigden bij die gelegenheid ook in de top-tien. Dat het nog beter kan, bewezen Derarte Tulu, Aster Bacha en Gete Wami op de tien kilometer. Zij werden respectievelijk een, twee en drie. De winnende tijd van olympisch kampioene Tulu bedroeg 31.48,81 minuten. De uitslag betekende een nieuwe klap voor Paula Radcliffe.
Stoelendans met Alesi en Frentzen
De Fransman Jean Alesi en de Duitser Heinz-Harald Frentzen wisselen van Formule 1-wagen. Alesi komt de rest van het seizoen uit voor de Jordan/Honda-renstal, Frentzen kruipt op 19 augustus bij de Grand Prix van Hongarije in de bolide van het Prost/Acer-team.

Tien atleten verdacht van EPO-gebruik
Van de vijftig atleten bij wie voor aanvang van de WK atletiek in Edmonton bloed én urine zijn afgenomen, geven liefst tien bloedmonsters een verdachte uitslag te zien. Dat heeft de IAAF bevestigd. De gecombineerde dopingcontroles zijn bedoeld om epo-gebruik aan te tonen.
Telegraaf Derby daverend drafhoogtepunt
Zondag wordt op Neerlands bekendste koerscentrum, de Koninklijke Renbaan Duindigt, de veruit belangrijkste draverij van het jaar tot ontknoping gebracht, de Derby. Een gouden jaarlijkse traditie.
Telegraaf Derby daverend drafhoogtepunt
Rivaldo voorkomt nieuw debacle voor Barcelona Rivaldo voorkomt nieuw debacle voor Barcelona
Achteraf mag het bestuur van FC Barcelona zich gelukkig prijzen dat het de directe confrontatie met de Braziliaanse voetbalbond aanging en weigerde om Rivaldo vrij te geven voor het oefenpotje van Brazilië tegen Panama. De Braziliaanse vedette ontpopte zich in Krakau voor de zoveelste keer als verlosser en behoedde Barça tegen Wisla met drie goals voor een snelle uitschakeling in de Champions League (3-4).

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.