De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
ma 6 augustus 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

Gewonde bij brand v.d.Valk Akersloot Gewonde bij brand v.d.Valk Akersloot
Ruim 800 gasten van hotel Akersloot in Akersloot hebben gisteravond het restaurant in allerijl moeten verlaten nadat er brand was uitgebroken in een opslagruimte op de vierde etage.
Rampzalige afloop van dansfeest
Rampzalige afloop van dansfeest
Het grootste dansfeest ter wereld, Dance Valley in Velsen, is zaterdagnacht in een complete chaos geëindigd. Door gebrek aan busvervoer raakten bezoekers in hevige regenbuien op drift. Zevenhonderd partygangers raakten door de hoosbuien en door uitputting onderkoeld.
Nacht opname onderkoelde slachtoffers Dance Valley
Lang dansen, bezwete lichamen, schaarse kleding en bovendien enkele fikse regenbuien in een koele zomernacht. Met al deze ingrediënten om onderkoeld te raken werden de bezoekers van Dance Valley afgelopen weekend geconfronteerd.

Hoofdcommissaris: Zo veel
evenementen levensgevaarlijk

Door te veel grootschalige festijnen in ons land beginnen levensgevaarlijke situaties te ontstaan. Dat zegt waarnemend hoofdcommissaris Joop van Riessen van de Amsterdamse politie in een reactie op de gebeurtenissen rondom Dance Valley.

Kwart miljoen kijkers Gay Parade Kwart miljoen kijkers Gay Parade
De zo langzamerhand traditionele botenparade voor homo's en lesbiennes begint in Amsterdam een ware topattractie te worden. Maar liefst 250.000 mensen dromden zaterdagmiddag samen langs de Amsterdamse grachten om een glimp op te vangen van de bijzonder uitgedoste of juist schaars geklede mannen en vrouwen.
Gelukkig
Onder het mompelen van "geld maakt niet gelukkig" heeft een onbekende een kind 5500 gulden in de handen gedrukt.

Rekenkamer: afspraken Melkert over EU-geld niet tegen de regels
De afspraken in 1994 van de toenmalige PvdA-minister Melkert (Sociale Zaken) met werkgevers en werknemers over Europees werkgelegenheidsgeld, waren niet tegen de regels. Dat concludeerde de Algemene Rekenkamer in een brief aan de huidige minister van Sociale Zaken, Vermeend.
Rekenkamer: afspraken Melkert over EU-geld niet tegen de regels
Vrouw verdrinkt in zee op laatste dag van vakantie
Een 51-jarige vrouw uit Beekbergen is zaterdagmiddag verdronken in de zee bij Egmond. Ook haar twee tienerkinderen, haar echtgenoot en een andere vrouw raakten in moeilijkheden en moesten door de reddingsbrigade in veiligheid worden gebracht.

Gezin met 6 kg cocaïne
gesnapt in Suriname

De douane van Suriname heeft een jong Nederlands gezin met twee kinderen aangehouden dat 6 kilo cocaïne naar Nederland wilde smokkelen. Het echtpaar, met een tweeling van zeven jaar oud, werd op de Pengelluchthaven gesnapt.
Margarita kocht kasteel bij Auch Margarita kocht kasteel bij Auch
Prinses Margarita, de oudste dochter van prinses Irene, laat haar huwelijk met Edwin de Roy van Zuydewijn inzegenen in de kathedraal van het Zuid-Franse Auch. De 28-jarige Margarita en haar man, die hun burgerlijk huwelijk op 19 juni in Amsterdam lieten voltrekken, hebben in de omgeving van de kathedraal een kasteel gekocht. Dit Château de Bartas ligt in Saint Georges op enkele tientallen kilometers van Auch.
Drankomzet bij U2-concert goed voor heel jaar
Het optreden van de populaire band U2 in het Arnhemse Gelredome heeft in het stadion voor een drankomzet gezorgd die gelijk is aan de hoeveelheid bier die Vitesse anders in een heel seizoen verkoopt.

Gruwelijke steekpartij Rotterdam: 3 doden
Een gruwelijke steekpartij in een woning aan de Catharinastraat in de Rotterdamse wijk Kralingen heeft gisteravond aan drie mensen het leven gekost. Het drama voltrok zich in de benedenwoning van een kleine flat.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.