De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 6 juni 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Prijsvergelijker 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

Imca en Imca oog in oog
Zangeres Imca Marina stond in het Swieneparradies in Nieuw-Scheemda voor het eerst oog in oog met haar bijzondere naamgenote, een zestien weken oud mangalica wolvarken.
Imca en Imca oog in oog
'Ik bid voor de heer Heineken' 'Ik bid voor de heer Heineken'
De op uitlevering aan Nederland wachtende Heineken-ontvoerder Frans Meijer is in de levensgevaarlijke Penitenciaria Nacional van Paraguay christen geworden en leidt als een van de gevangenisdominees dagelijks twee kerkdiensten voor zijn mede-gedetineerden. Afgelopen zondag, tijdens de pinkstermis, viel de 46-jarige Meijer op de knieën om vergiffenis te vragen voor zijn criminele verleden.
Aspirientje tegen kanker
Aspirientje tegen kanker
Er bestaan aanwijzingen dat het wereldberoemde hoofdpijnpilletje aspirine een remmende werking uitoefent op het ontstaan van (darm)kanker. Dat meldt de Leidse onderzoeker dr. Riccardo Fodde in het blad Cicero, een uitgave van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

Succesvol begin van staatsbezoek Succesvol begin van staatsbezoek
President Poetin heeft tijdens een ontmoeting met koningin Beatrix op het Kremlin het grootste deel van de door nazi's gestolen en later door de sovjets meegenomen Nederlandse archieven teruggegeven.
Illegale cd's razendpopulair
De Nederlandse consument besteedt steeds meer geld aan illegale cd's en dvd's. Vorig jaar was dat naar schatting ruim 183 miljoen gulden.

Nederlanders weer spaarzaam
Nederlanders zijn door de minder florissante economische vooruitzichten en de lage aandelenkoersen weer als dollen aan het sparen geslagen.
Barry Hay vindt Den Haag te saai
De zanger van de oer-Haagse popgroep Golden Earring, Barry Hay, keert de Hofstad de rug toe omdat hij het er te saai vindt. Hij verhuist naar Amsterdam. Barry Hay (52), geboren in India, heeft zo'n veertig jaar in Den Haag gewoond. Hij gaat naar Amsterdam omdat hij daar altijd al een zwak voor heeft gehad en er veel vrienden heeft.
Barry Hay vindt Den Haag te saai

Vandaag testdag alarmsirenes
De alarmsirenes zullen vandaag klokslag twaalf uur 's middags weer drie maal in het hele land te horen zijn.
Honda Civic voetganger-veilig Honda Civic voetganger-veilig
De nieuwe Honda Civic heeft goed gescoord in de EuroNCAP crashtestresultaten. Naast een prima score voor de crashbestendigheid, kwam de Civic ook qua voetgangerveiligheid uitstekend uit de bus.
Aroma's in modezaak tegen stank visboer
Klanten van de Alkmaarse damesmodezaak Pascha aan de Gedempte Nieuwesloot hoeven zaterdags hun neus niet meer op te halen als zij de winkel betreden. De onderneemster heeft sinds kort twee mobiele aromaverstuivers aangeschaft die eucalyptus- en mintgeuren verspreiden om de stank die een visboer en notenhandelaar tijdens de markt voor haar deur veroorzaken, enigszins dragelijk te maken.
Aroma's in modezaak tegen stank visboer
Ideeën kassa voor TU-Delft
In de regel zijn universiteiten meer geldopmakers dan -verdieners. Uitzondering vormt de TU-Delft waar men 'kaskrakers' heeft ontwikkeld.

Nieuwbouw loopt terug
Sinds het midden van de jaren vijftig van de vorige eeuw zijn er niet zo weinig woningen gereedgekomen als het afgelopen jaar.
Hermans duldt geen reclame op school
De Tweede Kamer wil dat minister Hermans (Onderwijs) alle reclameboodschappen op het speciale internet voor leerlingen op basisscholen onmiddellijk gaat verwijderen.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.