De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 25 september 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
VS onder vuur
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Abonneeservice 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

Roem gloort voor hond
Vanaf 1 oktober zal een hond uit het Zeeuwse gehucht Heense Molen een bekendheid worden in Australië, Nieuw-Zeeland en Azië. Het gaat om de één jaar oude Summer Emperor's White van eigenaar Ferry Keizer.
Roem gloort voor hond
Verbazing bij Justitie na brandbrief van VNG
Verbazing bij Justitie na brandbrief van VNG
Duizenden uitgeprocedeerde asielzoekers die al lang weer terug in eigen land hadden moeten zijn, maken op dit moment misbruik van huisvesting en allerlei andere gemeentelijke voorzieningen.
Sproeivliegers alert na aanslagen in VS
Nederlandse sproeivliegers hebben na de terroristische aanslagen in de Verenigde Staten maatregelen genomen om eventueel misbruik van de vliegtuigjes door terroristen te voorkomen.
Sproeivliegers alert na aanslagen in VS

Schilderij uit logeren Schilderij uit logeren
Behoedzaam tillen medewerkers van het Historisch Museum De Waag in Deventer het schilderij De evangelist Mattheus van Hendrick ter Brugghen (1621) van de muur en leggen het in een verhuiskist.
'Maar ik blijf beschikbaar'
"Ik had het graag afgemaakt maar afspraak is afspraak, dus stap ik halverwege op." Volgens Eerste-Kamer-voorzitter en VVD-erelid Frits Korthals Altes zit er niets anders op dan de actieve politiek vandaag na meer dan 40 jaar vaarwel te zeggen nu CDA-senator Braks volgens afspraak na twee jaar de voorzittershamer van hem overneemt.
'Maar ik blijf beschikbaar'
Regels beperken de vliegveiligheid
De Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) heeft bij de Tweede Kamer alarm geslagen over de vliegveiligheid rond Schiphol als gevolg van maatregelen van de overheid.

Overheid doet niets met informatie over illegale kinderen op de scholen
De overheid staat oogluikend toe dat er honderden illegale kinderen op de basisscholen in de grote steden van ons land zitten.

Verloren zoon weer terecht
Peter Verweij is weer terecht. Hij is dankzij een wereldwijde zoektocht via het internet opgespoord.
Treinenloop in het honderd Treinenloop in het honderd
Rondhangen op het perron. Meer zat er gistermiddag niet op voor duizenden reizigers op Amsterdam CS. Vanwege een grote sein- en wisselstoring rond de hoofdstad waren er vertragingen tot een uur.
Johan Friso jarig
Prins Johan Friso, de tweede zoon van koningin Beatrix en prins Claus, wordt vandaag 33 jaar. De prins, heeft een 'onthullend' jaar achter de rug. Zo werd bekend dat hij een vriendin heeft.
Johan Friso jarig Hoog waterpeil kost schip bij brug kajuit
Het Duitse binnenvaartschip Wilhelm Busch is zijn kajuit kwijtgeraakt toen het de brug over het Van Starkenborghkanaal in Zuidhorn ramde.
Nieuwe bewijzen politie
tegen TCA-top

De hoofdstedelijke politie beschikt sinds deze maand over belangrijk nieuw bewijsmateriaal tegen de hoofdverdachten van het zogeheten Marionetonderzoek: de van ernstige misdrijven beschuldigde top van de Taxi Centrale Amsterdam (TCA).

Opleving voetbalgeweld verrast politie en clubs
Grondiger fouilleren, een alcoholverbod voor uit-supporters en meer toegangsverboden moeten de onverwachte terugkeer van rellen binnen voetbalstadions beteugelen. Politie, KNVB en voetbalclubs beraden zich op spoedmaatregelen.
Bieb-personeel gebukt onder planken
Medewerkers van openbare bibliotheken in ons land blijken dagelijks aan ernstige fysieke belastingen te worden blootgesteld. Belangrijkste oorzaak vormen de te hoge en te lage boekenplanken.
Bieb-personeel gebukt onder planken
Broers bekennen moord op Stephan Broers bekennen moord op Stephan
De twee jongens (15 en 17 jaar) uit Oegstgeest, die worden verdacht van de moord op de 16-jarige Stephan Hendriksen uit Katwijk, hebben bekend. Het slachtoffer werd zaterdagmorgen voor de VVV-Noordwijk neergestoken na een ruzie in een discotheek in deze plaats. Het slachtoffer zal donderdag in Noordwijk worden begraven.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.