De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 25 september 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
VS onder vuur
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Abonneeservice 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 

Jagersrust wint EK-touwtrekken Jagersrust wint EK-touwtrekken
De vrouwelijke krachtpatsers van touwtrekkersvereniging Jagersrust uit het West-Brabantse dorpje Schijf hebben bij het EK-touwtrekken in Zwitserland de titel gewonnen.
Het raadsel van PSV
Het raadsel van PSV
Wat is er toch mis met PSV? "Voetballen kunnen we. Maar tussen kunnen en willen zit een groot verschil", zo sneed aanvoerder Mark van Bommel zaterdag in Heerenveen een traditioneel thema aan.

'Blue Lagoon' heilzaam voor Roda JC 'Blue Lagoon' heilzaam voor Roda JC
Om het gewenningsproces tussen de selectie en de nieuwe trainer extra kracht te geven, werd er op de vroege ochtend eventjes vrolijk gebadderd. De 'Blue Lagoon' is een van de zeldzame plekken die het bijna altijd winterse IJsland een exotisch tintje geeft.
Roda-fans vast in New York
Vier supporters van Roda JC zijn zondag lange tijd door de Amerikaanse politie op het vliegveld in New York ondervraagd. Het viertal had met een overstap in New York de goedkoopst mogelijk trip naar Reykjavik geboekt om daar het UEFA-Cupduel van de Limburgers te volgen.

FC Volendam nu in middenmoot
Door een ruime 4-1 overwinning op Eindhoven heeft FC Volendam in de eerste divisie een flinke sprong op de ranglijst gemaakt. 'Het andere Oranje' ging van de vijftiende naar de tiende plaats en heeft daarmee aansluiting met de middenmoot gekregen.
Even paniek in Praag
De passagiers van vlucht OK 7151 van Czech Airlines van Rotterdam naar Praag keken gistermiddag tijdens lunchtijd vreemd op bij aankomst in dit Oost-Europese land. En speciaal de donkere voetballers van Feyenoord. Eenmaal bij de douane werden de Ivoriaan Bonaventure Kalou, de Ghanees Christian Gyan en de Brazilianen Leonardo I en II tegengehouden. De vier spelers bleken niet de vereiste visums te hebben.
Even paniek in Praag
Met hart en ziel spelend ten onder Met hart en ziel spelend ten onder
De Nederlandse volleybalsters waren alle mineur bij het EK zo beu, dat ze besloten dat slechts een ding nog maar telde: de liefde voor het volleybal moest terug te zien zijn in het spel.
NAC vreest straf
NAC verwacht dat de straf van de KNVB na de problemen bij NAC-Willem II niet mild zal zijn.

Mapei ontslaat kopman Bartoli
De Italiaanse wielerploeg Mapei heeft gisteren kopman Michele Bartoli op staande voet ontslagen. De reden is een vertrouwensbreuk op sportief vlak. De 31-jarige toprenner won afgelopen weekeinde nog de Italiaanse semi-klassieker Gran Premio Camaiore. Bartoli heeft verder een vrij teleurstellend jaar achter de rug.
Mapei ontslaat kopman Bartoli
Davids opnieuw in beklaagdenbankje Davids opnieuw in beklaagdenbankje
Edgar Davids dreigt weer te worden geschorst. Na de schorsing van vier maanden wegens nandrolongebruik, staat de Nederlandse international van Juventus nu een nieuwe straf te wachten. Tijdens de competitiewedstrijd van Juventus tegen US Lecce (0-0), zou Davids verdediger David Balleri achter de rug van de scheidsrechter geslagen hebben. Televisiebeelden moeten de nieuwe misstap van Davids aan het licht brengen.
Celtic in beroep tegen schorsing
Celtic heeft bij het Hof van Arbitrage voor de Sport in Lausanne beroep aangetekend tegen de schorsing van Martin O'Neill. De Schotse trainer mag één duel in de Champions League, vandaag tegen Porto, niet op de bank zitten maar ook niet bij zijn spelers in de kleedkamer komen. Dat laatste verbaast hem zeer.

Vooronderzoek naar charge Stefanovic
De aanklager betaald voetbal is met een vooronderzoek begonnen naar de charge van Vitesse-verdediger Dejan Stefanovic tegen Rolf Landerl, de aanvaller van Fortuna Sittard. De Joegoslaaf trapte de Oostenrijker vorige week in het bekerduel vol in het gezicht. De brute overtreding bleef op het veld onbestraft.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.