&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
De Telegraaf-i [] AutoRAI 1999


In deze special:

Over de AutoRAI 99
Wie toont wat?
Snuffelen aan een auto
De virtuele auto
De super-mini's
Over de dealers
De invloed van de euro
Vrouwen in een mannenwereld
Diverse nieuwtjes

AUTORAI KIJKT VOORUIT EN TERUG

De AutoRAI 99 staat in het teken van de toekomst. Het logo en de onderstaande kreten wijzen daar overduidelijk op. Het 'Paviljoen van de Toekomst' wordt zelfs als speerpunt van de show beschouwd. Daar kan het publiek ervaren hoe de auto en de mobiliteit over 50 jaar er uit kunnen zien. Het verleden is gerealiseerd in het '1899 Paviljoen' waar de sfeer van een eeuw geleden wordt teruggehaald. Een blijvend vervolg op dit onderdeel is een prachtig jubileumboek 'MemoRAIbilia, 100 jaar AutoRAI'.
UITSLAG KOPLAMPENSPEL

Citroen Picasso WIE TOONT WAT IN DE RAI?
De AutoRAI 99 is vooral een tentoonstellingsbeurs, meer dan een verkoopbeurs. Toch laten veel fabrikanten hun nieuwe productiemodellen zien. Citroën neemt bijvoorbeeld deze Picasso mee.
DE EURO EN DE AUTO
Dat Europa een grote markt wordt, weten nu wel. Wat zijn de gevolgen voor de autoprijzen in ons land?

SNUFFELEN AAN EEN AUTO
Elke auto heeft zijn eigen luchtje. Bij de Duitse fabrikant Audi is zelfs een heus snuffelteam in dienst, om de geur van de auto zo neutraal mogelijk te krijgen. De snuffelaars herkennen zelfs een auto aan zijn geur.
Snuffelaar in actie
STUREN IN DE LUIE STOEL
Thuis een auto uitzoeken en een proefritje maken? In de nabije toekomst moet het mogelijk zijn. Op de AutoRAI 99 staat een opstelling waarin bezoekers een virtuele auto kunnen uitproberen.
VROUWEN IN EEN MANNENWERELD
De autobranche is een echte mannenwereld. Toch houden ook vrouwen zich in dat wereldje staande. Onze verslaggeefster zocht er een aantal op.
KLEIN MAAR DAPPER
Steeds meer mensen kiezen voor een klein maar dapper autootje. Steeds meer fabrikanten brengen hun eigen super-mini op de markt. Een greep uit het overstelpende aanbod, zoals deze Suzuki Wagon RPlus.
DE NEDERLANDSE DEALERS
Waar gaat het naartoe met de Nederlandse autobranche? Wordt de huidige dealer vervangen of niet?