De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 30 augustus 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Kies uw favoriete winkel 
Elite Modellook 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
De Krant
ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
Twaalf centimeter hoge stilettohakken. Veel mannen zien niets liever aan de voet van een vrouw. Komend seizoen bepalen stiletto's het modebeeld. Helemaal hip is de sandaal met stiletto-hak.
Voordeel groene stroom vervalt
Voordeel groene stroom vervalt
Burgers die in de afgelopen jaren zijn overgestapt op groene stroom zullen vanaf volgend jaar fors meer belasting over hun energierekening moeten betalen. Terwijl de schone energie uit zonne- en windenergie nu nog geheel is vrijgesteld van de ecotaksheffing moet vanaf 2003 per kilowattuur elektriciteit ruim 3,5 eurocent ecotaks worden afgerekend.

Ajax gelooft in tweede ronde
Ajax gelooft in tweede ronde
Ondanks drie jaar van afwezigheid in de Champions League gelooft Ajax in het bereiken van de tweede ronde. De loting koppelde de Amsterdammers aan Internazionale, Olympique Lyon en BK Rosenborg. "Allemaal wel te doen, lijkt me", oordeelde Rafael van der Vaart. "Inter heeft goede spelers en Lyon een goede ploeg." Zijn trainer Ronald Koeman: "De tweede ronde ligt binnen onze mogelijkheden."
Moeder en baby dood in bad
Een 27-jarige vrouw en haar zeven maanden oude baby uit Arnhem zijn gisterochtend dood in bad aangetroffen. Mogelijk is de moeder in bad onwel geworden.
Stuntfietser stort van pier
Een onfortuinlijke stuntfietser stortte gisteren met zijn moutainbike circa 4 meter naar beneden.

Feyenoord voelt zich super
Na de plaatsing voor de Champions League kan Feyenoord vanavond zijn eerste prijs van het seizoen winnen. De ploeg speelt in Monaco om de Super Cup tegen Real Madrid. De benadering van de wedstrijd verschilt enorm. Waar Real zich geroutineerd en verveeld in het vorstendom gedraagt, is Feyenoord vereerd met het duel tegen de winnaar van de Champions League.
Feyenoord voelt zich super
Ritje met trein negen
procent duurder

De NS schroeft, ondanks felle kritiek van zowel consumentenorganisaties als politiek, de prijs van een treinkaartje volgend jaar met ruim negen procent omhoog.
Ritje met trein negen procent duurder Meer verdenkingen
tegen Rijkswaterstaat

Grootschalige corruptie onder ambtenaren van Rijkswaterstaat is nog niet bewezen, maar de verdenkingen stapelen zich langzaam op.
Al 50 jaar verkeerde trouwdag
De mooiste dag van je leven zou in ieders geheugen gegrift moeten staan. Maar Nieke van Houdt en haar man Karel Boxstaens uit het Belgische Herentals vieren hun trouwdag al vijftig jaar één dag te vroeg.
Al 50 jaar verkeerde trouwdag
Argentijns avontuur kost Ahold een miljard
Argentijns avontuur kost Ahold een miljard
Met de kennis van nu had supermarktconcern Ahold in 1998 besloten om níet te investeren in Argentinië. "Als we het toen allemaal hadden geweten, dan hadden we niet geïnvesteerd en waren we niet met deze partner in zee gegaan."
vr 30 augustus 2002