De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
za 17 november 2001  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
VS onder vuur
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
Nice2Meet 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Abonneeservice 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

Lijn Enschede-Gronau heropend Lijn Enschede-Gronau heropend
Voor menig Tukker is het regelrechte nostalgie, maar voor de jongere generatie is het vooral handig. Na twintig jaar rijdt er weer een trein tussen Enschede en de Duitse buurgemeente Gronau.
Orgaandonatiewet blijkt fiasco
Wat door belangengroeperingen al lange tijd werd voorspeld is uitgekomen: de in 1998 ingevoerde Wet op de Orgaandonatie is dood. Niets is bereikt van hetgeen deze wet beoogde, want het aanbod van levensreddende donororganen nam juist dramatisch af in plaats van toe.

Leefbaar Nederland stoomt op Leefbaar Nederland stoomt op
De opmars van de nieuwe politieke partij Leefbaar Nederland gaat onverminderd voort. De partij van beoogd lijsttrekker Pim Fortuyn staat in de opiniepeiling van bureau Interview/NSS nu al op tien zetels, twee meer dan een week geleden en vier meer dan twee weken terug. Dat maakte het tv-programma Nova gisteravond bekend. Leefbaar Nederland werkt aan een op Amerikaanse leest geschoeide verkiezingscampagne.
Duiken naar spullen Sasja
Seriemoordenaar Willem van E. (60) uit het Groningse Harkstede heeft in 1994 beweerd dat hij na zijn twee moorden in 1971 en 1974 en na achttien jaar celstraf en tbs nooit meer iemand om het leven zou brengen.
Duiken naar spullen Sasja
Groepsverkrachting meisje
werd in doofpot gestopt

Het Amsterdamse Stadsdeelraad Westerpark heeft een groepsverkrachting van een 13-jarig meisje in de Spaarndammerbuurt bewust geheim gehouden.

Moord was doel van ontvoerder Hansje Raatjes
De ontvoerder van Hansje Raatjes heeft geprobeerd om de toenmalige echtgenote van Philips-topman Cor Boonstra door wurging te vermoorden. Dat blijkt nu uit een medisch rapport.

Paniek om verdacht koffertje
Nabij het pas geopende onderzoekscentrum voor asielzoekers in Stadskanaal heeft een verdacht koffertje tot paniek geleid.
Sinterklaas en pieten zijn er klaar voor
Voor Sinterklaas en al zijn hulpsinten hangen de tabberds klaar. Vandaag komt de goed heiligman met al zijn pieten aan in Maastricht. Voor Nicolaas en zijn gevolg breken drukke dagen aan.
Sinterklaas en pieten zijn er klaar voor
KPN'ers leveren deel salaris in KPN'ers leveren deel salaris in
KPN-personeel schiet de collega's die ontslagen worden te hulp. Door een deel van hun salaris in te leveren maken zij het mogelijk dat er veel minder collega's met gedwongen ontslag de laan uit moeten.
Kamer eist uitleg NMa-beleid rond bouwfraude
De Tweede Kamer eist met grote spoed opheldering over het nieuws dat kartelwaakhond NMa al in 1999 wist van de bouwfraude en zelfs zonder hulp van tipgever Ad Bos direct een onderzoek wilde starten.

Reddingsvlot van kotter
Victory aangespoeld

In Den Oever is een reddingsvlot aangespoeld, dat afkomstig is van de nu al twee weken vermiste Nederlandse kotter Victory. Het vlot was leeg. Het is voor het eerst dat er iets van het schip wordt teruggevonden.
Popduo betrokken bij ernstig ongeval
Richard Cameron van het Groningse experimentele popduo Arling & Cameron is ernstig gewond geraakt bij een ongeval met een bus in Spanje. Hij ligt met een gebroken rugwervel in het ziekenhuis van Valencia.
Popduo betrokken bij ernstig ongeval

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.