De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 29 juni 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
 
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 

"Wij zijn slachtoffer van media-genocide"
Mirjana Markovic, de vrouw van de gisteravond aan het Joegoslavië-Tribunaal uitgeleverde Milosevic, noemde gisteren haar man "een gevangene van de NAVO".
De aanklachten tegen Slobodan Milosevic
De aanklacht tegen Milosevic beslaat gebeurtenissen uit 1999. Volgens de aanklager zouden honderdduizenden etnische Albanezen met geweld uit Kosovo zijn verwijderd.
Coup Djindjic mogelijk einde deelrepublieken
Coup Djindjic mogelijk einde deelrepublieken De Servische premier Djindjic heeft gisteren een regelrechte coup gepleegd door, in weerwil van een gerechtelijk verbod, Milosevic op een vliegtuig naar Den Haag te zetten. De coup zal voor de interne politiek van Joegoslavië - dat bestaat uit de deelrepublieken Servië en Montenegro - diepgaande gevolgen hebben. Coup Djindjic mogelijk einde deelrepublieken

Nog 26 andere verdachten
Het VN-Tribunaal in Den Haag zoekt in totaal nog 26 personen tegen wie een openbare aanklacht loopt.
Advocaten betogen vrijspraak Krstic
De advocaten van de Bosnisch-Servische generaal Krstic hebben voor het Joegoslavië-Tribunaal de onschuld van hun cliënt betoogd. Volgens zijn advocaat was hij tijdens de massamoord niet in functie.
Advocaten betogen vrijspraak Krstic
Fransman van 95 wegens verkrachting opgepakt
In een dorp in de buurt van de Oost-Franse stad Bourg-en-Bresse heeft de politie een 95-jarige man gearresteerd op verdenking van meerdere verkrachtingen en aanrandingen.

Man vecht ontslag om kleurenblindheid aan
Een Amerikaanse stoplichtinstallateur die werd ontslagen omdat hij rode kabels niet van groene kon onderscheiden, heeft zijn ontslag aangevochten.

Hoofdverdachte xtc-bende
lid van leger Suriname

Eén van de hoofdverdachten van een door justitie in de VS ontmantelde drugsbende heeft verklaard dat hij lid is van het Surinaamse leger.

Zes doden na ongeval
bij Belgische grens

Bij een ernstig ongeluk vlak over de Nederlands-Belgische grens, bij Turnhout, zijn gistermiddag zes doden gevallen en 27 gewonden.
Lemmon overleden
In Los Angeles is Jack Lemmon (76) overleden. De tweevoudig Oscarwinnaar leed aan kanker. Met de dood van Lemmon verliest Hollywood een van zijn meest geliefde acteurs.
Lemmon overleden Voorstel lonen EP'ers dreigt stuk te lopen
De naderende doorbraak in de onderhandelingen over een uniforme salaris- en onkostenregeling voor het Europees Parlement (EP) dreigt toch weer stuk te lopen.
Bio-bedrijf kloont anti- allergie kat
Het moet een uitkomst worden voor allergische mensen die toch een huisdier willen; een Amerikaans bedrijf kondigde woensdag aan een kat zodanig genetisch te manipuleren, dat het beestje geen allergische reacties meer oproept bij mensen.
Bio-bedrijf kloont anti- allergie kat
Leider Tories wordt
op 10 juli gekozen

De Britse Conservatieve Partij kiest dinsdag 10 juli haar nieuwe leider als opvolger van William Hague. Tot volgende week kunnen zich nog kandidaten aanmelden.

Klimaat-akkoord blijft ver weg in Scheveningen
De VN-milieuconferentie in Scheveningen onder voorzitterschap van Pronk heeft de wereld niet dichterbij een akkoord over de aanpak van de klimaatproblemen gebracht.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.