De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 15 januari 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
PC Thuis 2001 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 2001 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
 Speurders 
ElCheapo 
---
Met Elkaar 
Cybercard 
Netmail 
Nice2Meet 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
De Psycholoog 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 

Alles over de euro 
Het huwelijk van de prins en Máxima 
Het Jaarboek 2001 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

Constantijn even zijn rijbewijs kwijt Constantijn even zijn rijbewijs kwijt
Prins Constantijn, de derde zoon van koningin Beatrix en prins Claus, is vorige maand zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij met een snelheid van 165 km per uur over de ringweg van Amsterdam scheurde.
Asielstroom daalt met 25 procent
De stroom asielzoekers naar ons land is na jaren van groei vorig jaar spectaculair gedaald. In totaal meldden zich 32.579 mensen voor een verblijfsvergunning tegen 43.895 in 2000. Een daling met bijna een kwart.
Glasversnipperaar in trek bij horeca
Vertegenwoordiger Cees van Oosten demonstreert de Bottle-necker, de glasversnipperaar die allerlei soorten glas en flessen in een handomdraai verpulvert. Het apparaat, dat door de Zeeuw Willibrordus Roose is uitgevonden, draait al een jaar proef in discotheek La Plaza in Goes.
Glasversnipperaar in trek bij horeca

Olympische sporters schaduwen via gsm Olympische sporters schaduwen via gsm
Uit angst voor mogelijke terreuraanslagen worden de Nederlandse topsporters die komende maand aan de Olympische Winterspelen in Salt Lake City deelnemen, continu per mobiele telefoon in de gaten gehouden.
Afscheid van opvarenden fregatten
Uitgezwaaid door familieleden en vrienden hebben in totaal 500 opvarenden aan boord van de fregatten de Hr. Ms. Van Amstel, Abraham van der Hulst en Witte de With gistermiddag het ruime sop gekozen.
Afscheid van opvarenden fregatten
Limousine voor huwelijksgasten Limousine voor huwelijksgasten
De vele koninklijke gasten en hoogwaardigheidsbekleders bij de trouwplechtigheid van prins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta op 2 februari, zullen hoofdzakelijk in Volvo's worden vervoerd.
Blind verlangen...
Een 63-jarige bromfietser uit Driebergen ging toch naar een blind date ondanks een hersenschudding.

Siezen stopt als nieuwslezer Siezen stopt als nieuwslezer
Harmen Siezen gaat per 1 december stoppen als nieuwslezer bij het NOS Journaal. "Ik word 62 en dan vind ik het mooi geweest", zegt de populaire nieuwslezer, die 33 jaar voor de NOS werkt. Onbekend is of Siezen de Nationale Nieuwsquiz blijft presenteren. "Dat wordt elk jaar opnieuw bekeken. Wat mij betreft ga ik daar gewoon mee door", zegt hij.
'Mijn broer is geen moslimextremist'
De twee vermeende Nederlandse moslimextremisten die in India om het leven zijn gekomen, blijken in Eindhoven wonende Marokkanen die met elkaar bevriend waren.

Hellendoorn eist opheldering over toekomst pretpark
De gemeente Hellendoorn eist opheldering van de Franse eigenaren van het avonturenpark die het personeel in het ongewisse laat over hun toekomst.
'Kerst-euro's' weer uitgedeeld
Het Streekziekenhuis in Winterswijk heeft een omvangrijke operatie op touw moeten zetten om de euro's, die in de kerstpakketten zaten nu voor de tweede maal uit te delen.
'Kerst-euro's' weer uitgedeeld
Mistoverlast voor Schiphol Mistoverlast voor Schiphol
Een vliegtuig landt in dichte mist op een van de twee landingsbanen van Schiphol die gisteren nog open waren. De hardnekkige mist bezorgde de luchthaven veel overlast.
Enschedese vrouw verzon verkrachting
Een 21-jarige vrouw uit Enschede heeft, gekweld door gewetensnood, zichzelf aangegeven nadat ze een half jaar geleden een valse aangifte had gedaan van een verkrachting.

Duizend mensen naar curatoren Safe Motors
Ongeveer duizend gedupeerde klanten hebben zich de afgelopen weken gemeld bij de twee curatoren van Safe Motors, de keten van motorzaken die eind december failliet is verklaard.
Cobramuseum krijgt De Vliegende Kat
Wie jarig is, trakteert en dus schonk het Instituut Zorgverzekering voor Ambtenaren Nederland (IZA), dat dit jaar zijn vijftigjarig jubileum viert, het beeld 'De Vliegende Kat' van Corneille aan het Cobramuseum.
Cobramuseum krijgt De Vliegende Kat
Prijs van 2 miljoen gulden niet opgehaald
De Nederlandse Staatsloterij zit al weken in haar maag met een megaprijs van 2 miljoen gulden, die tot nu toe nog altijd niet door de gelukkige winnaar is opgehaald. Op het winnende lot, eenvijfde deel van een heel Staatslot, viel begin december van het vorig jaar de jackpot van maar liefst 10 miljoen gulden belastingvrij. Drie van de vijf loten werden vrij snel door de blije winnaars geïncasseerd, één lot bleek niet verkocht en het vijfde lot is dus nog steeds spoorloos.

 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.