De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 13 juni 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Vraag & Aanbod/ 
Speurders
 
Veiling 
Prijsvergelijker 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
De Krant
Onderbroekenlol
Het lijkt wel een beeld uit de Sjef van Oekelshow, maar Bodyfashion Promotion meent het serieus: ondergoed in de tram. In de historische tram in Amstelveen werd gisteren alvast een voorproefje gegeven van de 'Week van de Lingerie'.
Onderbroekenlol
Hoofdstad luilekkerland voor bijstandsfraudeurs
Hoofdstad luilekkerland voor bijstandsfraudeurs De sociale dienst in Amsterdam wordt onder curatele gesteld. De hoofdstad blijkt een luilekkerland voor steunfrauders. De afgelopen vijf jaar vertikte de dienst het om ƒ65 miljoen aan fraude op te sporen.

ME verrast krakers via het water
ME verrast krakers via het water
Met snelle boten en het voordeel van verrassing kwam de ME een gekraakt pand via het water aan de Herengracht binnen. Zes krakers, Spanjaarden en Italianen, zijn gepakt.
Aanpak jonge criminelen faalt
De jeugdcriminaliteit in Nederland loopt de spuigaten uit en kost onze samenleving jaarlijks vele miljarden guldens. Kinderrechters klagen steen en been over het toenemend aantal jongeren dat opgroeit in verloederde gezinnen en in een tolerante samenleving. Tegelijkertijd lukt het de overheid niet jongeren met een groot risico op toekomstig crimineel gedrag op te sporen.
Huidkanker-operatie mr. Pieter
De 62-jarige echtgenoot van prinses Margriet ondergaat op 21 juni een operatieve ingreep in het Amsterdamse Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis dat is gespecialiseerd in het behandelen van kanker. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst gisteren bevestigd. De huidkanker is recent vastgesteld en heeft mr. Pieter en zijn gezin als een mokerslag getroffen.
SBS wil Veronica niet meer
De geplande samenwerking tussen SBS en Veronica is van de baan. Struikelblok is volgens SBS de prijs die de vereniging wil hebben voor het gebruik van de naam Veronica.
SBS wil Veronica niet meer
NS-topman Stelwagen stapt onverwacht op NS-topman Stelwagen stapt onverwacht op
NS-directeur Stelwagen is met onmiddellijke ingang opgestapt. Volgens de officiële lezing zou hij zichzelf niet meer in staat achten om de NS door de moeilijke periode heen te slepen waarin het op dit moment zit.
Soeharto in kritieke toestand
De Indonesische oud-president Soeharto is gisteren in kritieke toestand opgenomen in een ziekenhuis in Jakarta.

Batavia weer thuis Batavia weer thuis
Op de laatste etappe van haar thuisreis naar Lelystad passeert de Batavia de Oranjesluizen en de Schellingwouderbrug. Na een verblijf van 2 jaar in Australië verscheen de Batavia gistermiddag rond vijf uur in de Flevolandse wateren.
wo 13 juni 2001