De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuws
wo 21 maart 2001  
---
Telegraaf-i
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
Ga naar 
Auto's 
Reis & Vakantie 
Wonen 
Baan & Carrière 
Financieel actueel 
Show & Film 
Weerberichten 
Souvenirs 
---
Kopen 
Vraag & Aanbod 
Veiling 
Koopjesjager 
Winkelen 
---
Met Elkaar 
Live chatten 
Discussiëren 
Kaartje sturen 
E-mailen 
---
Mijn leven 
Horoscopen 
Psychologie 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 

Portugal geniet van welverdiende rust Portugal geniet van welverdiende rust
Terwijl het Nederlands elftal zich sinds de verzameling in Hoenderloo druk maakt over Andorra en Portugal, genieten de spelers van laatstgenoemd land tot vrijdag van een paar welverdiende rustdagen.
IJskoud opwarmertje voor cruciaal treffen
Handschoenen en ijsmutsen in plaats van de behaaglijke Zuid-Europese warmte. Voor de meeste internationals was het weer even wennen. Want Louis van Gaal startte zijn Iberische missie gisteren in het koude en kille Hoenderloo. IJskoud opwarmertje voor cruciaal treffen

Van den Herik legt bom onder
contract over tv-rechten

Feyenoord-voorzitter Van den Herik heeft met verbazing kennisgenomen van de berichten dat de Eredivise NV nog steeds namens alle 18 clubs bezig is een nieuw tv-contract af te sluiten. Feyenoord wil de rechten zelf verkopen.

Beenhakker lichtpuntje in woelige tijden
Het Nederlandse topbadminton kent woelige tijden. Na de tegenvallende Olympische Spelen in Sydney blijven roddel, achterklap, relationele affaires en frustraties de boventoon voeren. Brenda Beenhakker vormt daarop een positieve uitzondering.

Piket verrast koploper Topalov
Schaker Jeroen Piket wist in Monte Carlo te verrassen. Hij bracht koploper Topalov zijn eerste nederlaag toe.
Boogerd met ritwinst smaakmaker in Tirreno
Op een slopende aankomst fladderde de Nederlandse smaakmaker op zijn gemak omhoog. In de sprint kregen Rebellin en Casagrande, de nummer één van de wereldranglijst, alleen nog zijn rug te zien. En kon Michael Boogerd zich weer opmaken voor de onvermijdelijke vraag met het onvermijdelijke antwoord: "Nee, ik zal niet starten in de voorjaarsklassieker Milaan-Sanremo."
Boogerd met ritwinst smaakmaker in Tirreno

Tilburg ijshockeykampioen
Tilburg is weer ijshockeykampioen van Nederland. De ploeg nam gisteravond de titel over van Nijmegen.

Reus rekent op superdag
"Ik hou van het leven in Holland", zegt Egi Mikalajunas. De Litouwse powerforward is één van de meest onopvallende spelers uit het basisvijftal van Ricoh Astronauts. Vanavond staat hij in de halve finale van de Korac Cup voor de loodzware opgave om de strijd aan te binden met de 'luchtmacht' van het Spaanse Unicaja Malaga.

Christijan Albers in DTM
Naast Patrick Huisman rijdt ook Christijan Albers dit seizoen voor Mercedes-Benz in het Duits Toerwagenkampioenschap (DTM). Vorige maand al liet Albers tijdens een test op het circuit van Jarama in Spanje een goede indruk achter. Vandaag krijgt hij op Hockenheim opnieuw de kans om zijn talent te bewijzen.
Lindsey Pegram is mannen de baas! Lindsey Pegram is mannen de baas!
Zo populair als Anky van Grunsven zal ze wellicht niet worden. Daarvoor is de drafsportsector iets te klein. Maar in de nogal 'mannensport' straalt de ster van Lindsey Pegram met de dag nadrukkelijker. Niet verwonderlijk, want Pegram is een geboren talent.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.