De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 28 mei 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
BINNENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL

Haringfeest kan weer beginnen Haringfeest kan weer beginnen
Vanaf morgen is overal in het land weer Hollandse Nieuwe te krijgen. De komende maanden zullen naar schatting 80 tot 90 miljoen haringen door de Nederlandse kelen glijden.
Nieuw kabinet zet mes in regels
Nieuw kabinet zet mes in regels
CDA, de Lijst Pim Fortuyn (LPF) en de VVD zetten het mes in duizenden bureaucratische regels. In de zorg en het onderwijs gaat de bezem door de loze regelgeving, waardoor efficiënter kan worden gewerkt.

Tosca Hoogduin overleden
Na een langdurig ziekbed is 'De Stem van de AVRO', radiopresentatrice Tosca Hoogduin, dit weekeinde op 65-jarige leeftijd overleden.
Tosca Hoogduin overleden Studente krijgt aids-bloed in mond
Een eerstejaars studente geneeskunde aan de Universiteit Utrecht is mogelijk tijdens een practicum besmet geraakt met hiv, het virus dat aids kan veroorzaken.
Roof van €200.000 uit pinautomaat Roof van €200.000 uit pinautomaat
Uit een pinautomaat van de Rabobank in het Brabantse Someren-Heide is medio april 200.000 euro verdwenen. De bank vermoedt dat de fraude is gepleegd door medewerkers van Brink's.
Fout in huursubsidie treft
half miljoen huishoudens

De huursubsidie van maar liefst een half miljoen huishoudens in ons land moet opnieuw worden berekend door een fout die is gemaakt op het ministerie van VROM.

'Hou dna tegen het licht
bij elke aanhouding'

Korpschef Vogelzang van de regiopolitie Utrecht pleit voor het vergelijken van het dna van aangehouden verdachten met het dna dat landelijk is verzameld.

Slapen op werk is productief
Onderzoek wijst uit dat mensen die dagelijks een tukje van een uur doen tijdens hun werk beter presteren.
Kistje eerste kersen brengt 356 euro op
Bij de veilingorganisatie Fruitmasters in Geldermalsen zijn gisteren de eerste kersen van vaderlandse bodem geveild. Het eerste kistje met een inhoud van vier kilo werd door commissionair C. Verhey-Hofs voor 89 euro per kilo gekocht.
Kistje eerste kersen brengt 356 euro op
Pi-air lied nu een echte Feyenoord hit Pi-air lied nu een
echte Feyenoord hit

'Put your hands up for Pi-Air, put your hands up for Pi-Air', schalde het op de Rotterdamse Coolsingel, nadat Feyenoord de UEFA-Cup had veroverd. Nu is het een hit.
Pim Fortuyn laat alles na aan familie
Pim Fortuyn heeft in zijn testament geen specifieke personen vermeld die in aanmerking komen voor zijn erfenis. Dat betekent dat zijn broers en zussen alles erven.
'Baby's controleren op taaislijmziekte'
De Nederlandse overheid moet op korte termijn een landelijke screening invoeren van alle pasgeborenen op de erfelijke taaislijmziekte cystic fibrosis.

Oost-Europeanen vissen Limburgse Maasplassen leeg
De politie slaat alarm over de enorme hoeveelheden snoekbaars en brasem, die uit de Maasplassen worden geroofd door bendes uit het voormalige Oostblok.
Zwart schaap met vijf poten
In het weiland van boer Jos Hop uit het Brabantse Lage Zwaluwe staat het schaap met vijf poten. De opmerkelijke vijfvoeter verkeert in goede gezondheid en loopt langs de Dirk de Botsdijk.
Zwart schaap met vijf poten
Prins in ban van kunstwerk
Prins Willem-Alexander beklopt een kunstwerk van het farmaceutische bedrijf Organon tijdens de opening van een nieuw bedrijfspand in Oss.
Prins in ban van kunstwerk Brand op de 23e etage
In de Rotterdamse binnenstad werd gistermiddag zeer groot alarm gegeven, nadat in het grootste kantoorgebouw van Nederland brand was uitgebroken op de 23e etage.
Een hoge pet op van Balkenende Een hoge pet op van Balkenende
Jan Peter Balkenende zet een handtekening op een hoedje. Het meisje heeft daarmee waarschijnlijk ook de krabbel van de nieuwe premier, want de kans op het premierschap lijkt groot voor hem.
Vrouw Duisenberg aangeklaagd
H. Loonstein van Federatief Joods Nederland (FJN) heeft gisteren een strafklacht ingediend tegen de vrouw van president Duisenberg van de Europese Centrale Bank.
Vrouw Duisenberg aangeklaagd Smoezen-toptien van het incassobureau
Mensen met schulden vertellen vaak dezelfde smoes waarom ze niet betalen. Meestgehoorde smoes: "U moet mijn vader hebben, die heeft dezelfde naam als ik.".
Vingerafdruk wordt creditcard
Inwoners van Tilburg betalen mogelijk in de toekomst met een vingerafdruk hun boodschappen. In de te openen winkel Meurs Food Factory zal worden gewerkt met vingerherkenning.

Douane onderzoekt kleine vliegtuigen
De douane heeft de afgelopen vijf dagen bij een grootscheepse Europese controle het kleine vliegverkeer in ons land gecontroleerd.

 
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.