De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 26 september 2001  
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Jaaroverzicht 
---
Nieuwsportaal
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
VS onder vuur
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Abonneeservice 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

Pedofiele wurger dood na ongeval in gevang Pedofiele wurger dood na ongeval in gevang
Meervoudig kindermoordenaar Michel S. (50) , onder meer verkrachter en wurger van de elfjarige Jessica Laven uit Blokker, is dood. De ex-vrachtwagenchauffeur uit Assen bezweek gisteren aan brandwonden die hij vorige week opliep in de Scheveningse strafgevangenis. Op zijn overlijden is door nabestaanden van zijn slachtoffertjes verheugd gereageerd.
Opschudding om moslimkalender
Opschudding om moslimkalender
Een in Egypte gedrukte kalender met een afbeelding van een neerstortend vliegtuig met New York op de achtergrond, die eind mei - ruim 3 maanden voor de aanslag - bij of in een islamitische school in Almere zou zijn verspreid, heeft voor opschudding bij het gemeentebestuur gezorgd. Burgemeester Hans Ouwerkerk heeft gisteren naar aanleiding van de kalender de zaak aangemeld bij de BVD.
Premier Kok koopt de eerste kinderzegels Premier Kok koopt de eerste kinderzegels
Minister-president Wim Kok koopt symbolisch de eerste Kinderpostzegels van dit jaar, daarbij bijgestaan door twee als katjes verklede scholiertjes. Beide leerlingetjes hielpen de premier met invullen.

Duits-Nederlandse ME-oefening
Het zag er dreigend uit, gistermiddag bij het Duitse plaatsje Ittersbeck. Zo'n 150 Nederlandse en Duitse politiemensen stroomden in gevechtstenue uit de ME-busjes om een hooliganconfrontatie te bezweren.
Duits-Nederlandse ME-oefening
Ron Brandsteder na aanrijding<BR>met alcohol in boeien geslagen Ron Brandsteder na aanrijding
met alcohol in boeien geslagen

De politie heeft maandagavond tv-presentator Ron Brandsteder bij zijn woning in Breukelen in de boeien geslagen, omdat hij zich verzette toen agenten hem wilden aanhouden. De 51-jarige RTL-ster die onder invloed van alcohol verkeerde, had kort daarvoor in Amsterdam met zijn auto een aanrijding veroorzaakt en was vervolgens doorgereden naar huis.
Marokkaanse Bin Laden-fan
geschrapt van legeropleiding

Een Marokkaanse jongen (16) uit Leeuwarden is verwijderd van de vooropleiding voor een baan bij de Koninklijke Landmacht, nadat hij zich solidair had verklaard met Osama bin Laden en begrip toonde voor de terreuraanslagen in Amerika.

Tournee van Cohen voor
meer verdraagzaamheid

Burgemeester Job Cohen sprak met leerlingen van het Calandlyceum tijdens zijn bezoek aan stadsdeel Osdorp. Vorige week kondigde Cohen aan "de wijken in te gaan" om tegenstellingen onder de bevolking van de hoofdstad te voorkomen.
Artis-tijger krijgt gezelschapsdier
Tijger Harimau heeft in Artis gezelschap gekregen van een vrouwtje, de 14-jarige Mira. Gisteren deelden zij voor het eerst samen de kooi. De Sumatraanse tijgers bleken het direct goed met elkaar te kunnen vinden.
Artis-tijger krijgt gezelschapsdier

Pisnijdig...
Een man heeft een toiletbezoek duur moeten bekopen. Tijdens zijn plaspauze werd zijn Honda gestolen.
'Arts' Millecam stopt ermee
De alternatieve arts die actrice Sylvia Millecam eerder dit jaar deed geloven dat zij een "goed te behandelen" bacteriële infectie had en niet aan borstkanker leed, zou op korte termijn met zijn praktijk willen stoppen. Het besluit zou, naar verluidt, definitief zijn. Dokter Broekhuijse is volgens een medewerkster niet langer bestand tegen de kritiek in de media.
'Arts' Millecam stopt ermee
Stilstaan bij Dakota-ramp Stilstaan bij Dakota-ramp
Nabestaanden proberen hun verdriet de baas te blijven in de tuin van het Provinciehuis in Haarlem. Het was gisteren exact vijf jaar geleden dat een historische DC-3 bij Texel in de Waddenzee stortte.
Groningse ontdekt vreemdeling in haar bed
Een bewoonster van een woning aan de Turfsingel in Groningen schrok zich een hoedje toen zij bij thuiskomst in het holst van de nacht een volstrekt vreemde man in haar bed zag slapen.

Geen bestaansrecht Bulderbos
Schiphol mag van de rechter de ontbrekende grond voor aanleg van de vijfde start- en landingsbaan onteigenen. Boze milieuactivisten zijn direct een permanente bewaking van het protestbos nabij Hoofddorp begonnen.
Verrassing uit Rusland
Negen jaar geleden verloor politieman Harry Fieten zijn rijbewijs, dat van zijn vrouw, en zijn wegenwachtpasje. Hij had nooit meer gedacht er iets van terug te zien. Totdat hij onlangs een brief kreeg.
Verrassing uit Rusland
Duo scheurt meisje met
brommerpech kleren van lijf

Een 17-jarig meisje uit Enschede is door twee mannen op brute wijze aangerand nadat haar bromscooter het had begeven.

Scholiere in hoofd gestoken
Een ruzie tussen een aantal meisjes van het Europacollege in Amsterdam-Noord is geëindigd in een steekpartij, waarbij een 18-jarige scholiere in haar hoofd is gestoken.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.