De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 15 juni 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Woonlasten in uw gemeente 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Souvenirs 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Jaarverslagenservice 
 
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 

Meisje maanden opgesloten in vieze kast Meisje maanden opgesloten in vieze kast
Bedekt met luizen en zittend op een met urine bevlekte deken is de acht jaar oude Lauren Calhoun deze week bevrijd uit een kast waar haar moeder en stiefvader haar vier maanden lang in hadden opgesloten.
Standpunten onwrikbaar op top van Göteborg
De Verenigde Staten en de Europese Unie zijn elkaar gisteren geen meter genaderd in hun dispuut over het klimaatverdrag van Kyoto. Na een "pittige" discussie, zoals Bush het openhartige gesprek omschreef, bleken beide partijen nog even ver uit elkaar te liggen als voor de start van de eerste EU-VS-topontmoeting met Bush als Amerikaanse president.

Nicole Kidman versierd door sexy Italiaan Nicole Kidman versierd door sexy Italiaan
Nicole Kidman is niet meer verdrietig en eenzaam na haar onverwachte scheiding van Tom Cruise. Zij wordt nu veel gezien met een Italiaanse hartenbreker, de filmmagnaat Fabrizio Mosca (37).
Gladiator-ster wil Meg Ryan terug
Gladiotor-ster Russel Crowe zet alles op alles om Meg Ryan, die hij kortgeleden keihard dumpte, weer voor zich terug te winnen. Crowe brak eerder haar hart door plotseling terug te vliegen naar Australië.
Gladiator-ster wil Meg Ryan terug
Indonesische tanker
oorzaak milieuramp

Een Indonesische tanker met chemicaliën is gisteren gekapseisd in de Straat van Johor, het smalle water dat Singapore scheidt van het Maleisische vasteland.

Demonstraties in Indonesië
steeds gewelddadiger

De door vakbonden georganiseerde demonstraties tegen het besluit van de Indonesische regering geen ontslagpremies meer te betalen, nemen steeds gewelddadiger vormen aan.
Moordwapens van kroonprins Nepal Moordwapens van kroonprins Nepal
De commissie die onderzoek deed naar het bloedbad in het koninklijk paleis van Nepal, concludeert dat kroonprins Dipendra zijn ouders en zeven andere leden van de koninklijke familie heeft doodgeschoten.
Poetin en Jiang vormen front
De Chinese president Jiang Zemin en zijn Russische collega Vladimir Poetin vormden gisteren "een gemeenschappelijk front" tegen het Amerikaanse plan voor een raketschild.

Uitlevering Milosevic
Een zwaar verdeeld Joegoslavisch kabinet heeft gisteren een wetsontwerp goedgekeurd dat de weg vrijmaakt voor de uitlevering van Slobodan Milosevic aan het VN-tribunaal.
Mars voor Democratie
De Algerijnse oproerpolitie heeft gisteren met traangas en kogels honderd-duizenden demonstranten bij het paleis verjaagd.

Vierkante meloenen Vierkante meloenen
Rollende watermeloenen in de ijskast vinden de meeste Japanners niet handig. Dus bedacht een agrarisch bedrijf een glazen vierkante vorm waarin de enorme vruchten kunnen worden gekweekt.
Lachen om evenbeeld
De Belgische oud-premier Jean-Luc Dehaene kan er wel om lachen. Zijn borstbeeld in het Brusselse parlementsgebouw is nog imposanter dan hijzelf als staatsman was.
Lachen om evenbeeld

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.