De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
do 6 september 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
Elite Model Look 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 

Elektronisch huisarrest kat opgeschort Elektronisch huisarrest kat opgeschort
De poes Mizam heeft even geen elektronisch huisarrest nu ze is beroofd van de apparatuur. Baasje Wim besloot een kostbaar maar efficiënt systeem aan te schaffen om zijn troeteldier op eigen 'erf' te houden.
Minister Gerrit Zalm wil bijtekenen
Minister Gerrit Zalm wil bijtekenen
Minister Gerrit Zalm heeft besloten dat hij zijn carrière voortzet in de politiek. Hij is beschikbaar voor de kandidatenlijst van de liberalen voor de Tweede-Kamerverkiezingen van 15 mei 2002. Zalm heeft zijn beslissing de afgelopen dagen genomen na intensieve gesprekken met VVD-leider Dijkstal, vice-premier Jorritsma en VVD-voorzitter Eenhoorn.
Aanblijven van Gerrit Zalm kan VVD<BR>grootste partij van Nederland maken Aanblijven van Gerrit Zalm kan VVD
grootste partij van Nederland maken

Met zijn kandidaatstelling kan Zalm zijn bijdrage leveren om van de VVD de grootste partij van Nederland te maken.
Prins Claus wordt vandaag 75 jaar oud
Prins Claus is vandaag 75 jaar geworden. De prins viert zijn verjaardag omringd door vrouw en kinderen thuis op paleis Huis ten Bosch in Den Haag. De afgelopen twaalf maanden kende prins Claus pieken en dalen. Een van de hoogtepunten was de verloving en het huwelijk van zijn jongste zoon, prins Constantijn met Laurentien Brinkhorst. Ook de verloving van prins Willem-Alexander met Máxima was een piekmoment.
Prins Claus wordt vandaag 75 jaar oud
Vlag uit voor jarige Claus Vlag uit voor jarige Claus
Hoewel hij zelf een hekel heeft aan die kwalificatie, is het een onweerlegbaar feit: de jarige prins Claus is al heel lang met stip het populairste lid van ons Koninklijk Huis. Hoe dat komt? De 75-jarige prinsgemaal slaagt er al vele jaren in om onconventioneel, soms zelfs het protocol aan zijn laars lappend, te opereren. Hij wordt daarbij soms niet helemaal begrepen, maar uiteindelijk roept zijn optreden heel veel sympathie op.
Diamant-directeur: Ik kon haast niet slapen
"Toen ik vanmorgen wakker werd realiseerde ik me pas wat er is gebeurd. Dat aan een wekenlange nachtmerrie eindelijk een einde is gekomen. Een geweldig heerlijk gevoel. Er is werkelijk een loden last van mijn schouders gevallen." Benno Leeser, directeur van Gassan Diamonds, kan het nog nauwelijks geloven dat alle gestolen diamanten ter waarde van 20 miljoen gulden terug zijn. "Onvoorstelbaar", zegt hij.
Diamant-directeur: Ik kon haast niet slapen
Jomanda de gevangenis in? Jomanda de gevangenis in?
Het openbaar ministerie dient zo snel mogelijk in actie te komen tegen de paranormaal genezeres Jomanda. "Haar kwalijke rol in de medische advisering van actrice Sylvia Millecam vraagt minimaal om een vooronderzoek." Dat vinden enkele vooraanstaande medisch gespecialiseerde advocaten. Ook het gedrag van andere alternatieve therapeuten die Sylvia hebben "geholpen", moet aan de kaak worden gesteld.
Monique van de Ven: Máxima is zó geestig
Monique van de Ven zal zo goed als zeker nu toch heel snel mee gaan werken aan het nieuwe late night-programma Studio 2 waarin zij Maxima zou begeleiden op haar kennismaking met Nederland. Maar bij de eerste aflevering van dit programma, dat dinsdagavond werd gepresenteerd door Ivo Niehe die dit beurtelings zal doen met Koos Postema, ontbrak Monique van de Ven.
Monique van de Ven: Máxima is zó geestig
AVRO boycot Joop Braakhekke AVRO boycot Joop Braakhekke
Joop Braakhekke mag van de AVRO niet als gast verschijnen in het AVRO-programma 'Een kwestie van smaak'. Angela Groothuizen had Joop uitgenodigd in haar programma, waarin bekende Nederlanders hun visie geven op het culturele gebeuren in ons land en hun voorkeuren geven. Joop Braakhekke zei me: "Ik had me erop verheugd hieraan mee te werken en Angela wilde dit ook graag."
Ook tonnen voor Michel S.
De beruchte drievoudige kindermoordenaar Michel S. (58) heeft ook een riante uitkering ontvangen.

Golfles aan de Hogeschool
Je kunt nog zo glansrijk afstuderen, maar als je niet kunt golfen blijft de zakenwereld gesloten terrein, zo vindt men bij de Hogeschool van Utrecht.

Amsterdam potdicht
Amsterdam wordt op de autovrije zondag van 4 november op veertig plekken hermetisch afgesloten voor automobilisten.

Shell opent goedkopere tankstations
Oliegigant Shell is de strijd aangegaan met de onbemande benzinepompstations van Tango. Bij dergelijke tankstations kunnen automobilisten zo'n 10 tot 15 cent per liter goedkoper tanken.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.