De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 17 augustus 2001  
---
De krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Jaaroverzicht 
---
Telegraaf-i
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
VacatureTelegraaf 
DFT 
CrazyLife 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
---
Kopen 
 Speurders 
Veilinghal 
ElCheapo 
Siteshopper 
---
Met Elkaar 
Chatweb 
Vertel 
Cybercard 
Netmail 
---
Mijn leven 
AstroLink 
De Psycholoog 
---
Contact 
Adverteren 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
 
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 

'Schumi' snelt naar wereldtitel 'Schumi' snelt naar wereldtitel
Michael Schumacher is en blijft een snelheidsduivel. Als de Duitser niet rondraast met zijn Formule 1-bolide, verplaatst hij zich met een hippe scooter in Ferrari-uitvoering over het circuit. De Duitse coureur heeft in de aanloop naar de GP van Hongarije een opperbest humeur, want hij staat aan de vooravond van een vierde wereldtitel. In de Formule 1-wereld twijfelt vrijwel niemand er meer aan dat 'Schumi' de klus komende zondag zal klaren.
De Boer en Davids niet tegen Ieren
De Boer en Davids niet tegen Ieren
Frank de Boer en Edgar Davids starten niet in de basis van Oranje tijdens de belangrijke WK-kwalificatie-interland op 1 september in Dublin tegen Ierland. De wedstrijd moet gewonnen worden met het oog op het WK 2002. De aanvoerder en vice-captain zijn op dit moment respectievelijk geblesseerd en voorlopig geschorst.

FC Volendam bijna uit Amstel Cup
Voor FC Volendam dreigt het Amstel Cup-toernooi op een fiasco uit te lopen. Door de 3-2 thuisnederlaag van FC Volendam tegen het tweede elftal van Ajax hebben de amateurs van Huizen in poule 2 de beste papieren om door te bekeren. Een gelijkspel in het afsluitende duel met ADO'20 is daarvoor voldoende. Het al voor de volgende ronde geplaatste PSV2 boekte een ruime 4-1 zege op Gemert.
AZ-goallie Timmer
naar Feyenoord

Doelman Henk Timmer van AZ speelt dit seizoen op huurbasis bij Feyenoord. Timmer, die vorig jaar FC Zwolle verruilde voor AZ, traint vandaag al in de Kuip.
Wonder blijft uit voor Krajicek Wonder blijft uit voor Krajicek
Een injectie met daarin een vleugje cortisone had voor Richard Krajicek het wonder moeten bewerkstelligen. Maar gisteren moest de veelgeplaagde tennisprof zich erbij neerleggen dat de noodgreep niet het gewenste effect had gesorteerd. Krajicek zegde af voor Long Island, het ATP-toernooi dat maandag begint, en in het verlengde daarvan voor de US Open, het laatste grandslamtoernooi van het seizoen, dat een week later op Flushing Meadows in New York begint.
Argentinië gaat naar WK
Het Argentijnse elftal heeft zich met een zege op Ecuador verzekerd van een plaats op het WK voetbal.

Nipte remise Loek van Wely
Bij het Lost Boys-toernooi in Amsterdam gisteren een ronde met buitengewoon veel geknoei. Zo had Loek van Wely eerst winstkansen, maar moest hij later alle zeilen bijzetten om remise te maken.
Nipte remise Loek van Wely
Televisie absolute noodzaak voor eerste divisie
Televisiezender SBS6 verzocht de eerste divisie te verhuizen naar een voetbalarme avond. Elf clubs gaven aan die oproep gehoor. De rest houdt echter vast aan de zaterdag of zondag.

FC Utrecht wil Engelse sfeer
'Come inside and feel at home.' Zo ontvangt FC Utrecht de gasten in een nieuw thuis - het op loopafstand van Stadion Nieuw Galgenwaard liggende trainingscomplex Zoudenbalch - dat pas net gereed is.

 
© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.